Konsekvenser av Mound septik-systemer

February 18

Mound septisk systemer ble opprettet i 1940 av US Department of Health, utdanning og velferd, ifølge National Small Flyter Clearinghouse. Kalt Nodak, tar navnet fra North Dakota, hvor de først ble bygget, haugene var over bakken, og brukes fordelingsrørene som kjører sin lengde og bredde. Haugene var laget av grus og ble dekket med matjord og deretter sådd med gress frø. Disse systemene blir brukt hvor jordsmonnet ikke tillate bruk av en tradisjonell septiktank.

Økte byggeplasser

Mound septisk systemer har gjort mer land tilgjengelig for å bli bygget på. Disse typer systemer brukes i områder hvor jordsmonnet renne for fort eller for sakte. Når jord renne for fort avløpsvannet fra husholdninger ikke vil bli renset jordmikrober og filtrering gjennom jord. På steder der jorda drenerer dårlig, i bakken septisk systemer kan ikke brukes fordi avløpssikkerhetskopierer og hindrer oppføring av nytt avfall. Mound systemer har også gjort det mulig for folk å bygge på steinete land, og på land med høye vann tabeller, og har fortsatt en gjennomførbar på stedet avfallssystem.

Økt risiko for miljøskade

Mound systemer trenger mer vedlikehold og overvåking enn i bakken septik-systemer og er derfor mer utsatt for omsorgssvikt. Mangel på vedlikehold fører til søl og avfall fylte. Hver jordhaug systemet er avhengig av pumper og / eller vannlåser for å flytte avfallet fra en tank til haugen. Når en pumpe svikter, eller en hevert mister sin beste alder, kan nedbrytningen gå ubemerket inntil avløps ryggen opp i bygningen eller på land. Ekstra forsiktig oppmerksomhet er nødvendig under byggingen av en jordhaug septiktank. Mangel på permeabelt matjord hvor disse systemene er konstruert betyr mer forsiktighet er nødvendig for å bevare jord under bygging. Når denne jord er forstyrret kan systemet ikke tilstrekkelig å filtrere avløpsvannet før det når frem til jord.

høyere kostnader

Ikke bare haugen systemene koster omtrent to ganger så mye som et tradisjonelt system for å installere, men det elektriske og vedlikehold behov under sin levetid fortsette å legge opp. Et anslag fra Austin Texas Water Utility viser at kostnadene ved installasjon og drift av haugen-delen av en septiktank på ca $ 16 000 over 20 år. Langsiktig kostnader kan også omfatte nedbrytning av landet verdien til omkringliggende eiendom som ikke krever et alternativ til en tradisjonell septiktank. På grunn av de strenge krav til lokalisering haug systemer kan de hindre bruk av land for andre mer lønnsomme, eller estetisk formål. Mange land krever eieren av en jordhaug system for å sette av et område av landet som skal brukes til å erstatte haugen hvis den svikter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com