Hvordan Clean Jacuzzi badekar

December 21

Hvordan Clean Jacuzzi badekar


Boblebad er et flott tillegg til ethvert hjem og kan gi en måte for en person til å roe seg fra en lang dag. Hvis du vurderer å kjøpe et boblebad, må du være i stand til å gjøre en innsats for å rense den. Boblebad har også jetfly som vanlige badekar ikke har som trenger å bli renset.

Bruksanvisning

1 Rengjør boblebad som du normalt ville rense badekar. Bruk din favoritt badekar renere og en fille. Hvis det er noen flekker som er spesielt skitten, kan du bruke en skrubb pensel. Hvis du er usikker på hvilken renere å bruke, til et godt produkt å bruke er Skure Bubbles badekar Cleaner.

2 Skyll ut boblebad fra alle badekar renere og deretter fylle den til toppen med varmt vann. Dette er hvordan du vil rense dysene. Du må sørge for at temperaturen er minst 140 grader C til riktig rense dysene. Du kan bruke en food termometer fordi det er i stand til å tåle at høy temperatur.

3 Legg en kopp blekemiddel og 4 ts. oppvaskmiddel til boblebad. Det beste er om du gjør dette mens boblebadet er å fylle opp med vann slik at blekemiddel og oppvaskmiddel få blandet i vannet naturlig.

4 Slå dine jets på og tillate dem å kjøre i 15 minutter. Dette kommer til å kjøre blekemiddel og oppvaskmiddel gjennom dysene og få dem renset fra innsiden og ut. Etter 15 minutter er opp du trenger å tømme karet.

5 Fyll boblebad opp en gang, men la vannet på kalde. Denne syklusen vil skylle ut noen venstre over renere. Når boblebadet er fylt, kan du kjøre dysene i 15 minutter og deretter tappe.

6 Rengjør boblebad en gang med badekar renere. Dette er fordi når du rengjør dysene, kan noen av smuss fra dysene stå på vegger og gulv for ditt jacuzzi. Skyll cleanser før du bruker badekaret igjen.

Hint

  • Ikke stikke hånden i jacuzzien mens den fortsatt er varm. Vent til vannet for å avkjøle seg før du når din hånd i og trekke tappepluggen.
  • Oljebaserte badesalt og boble bad er ikke bra for jacuzzi jetfly. Bruk dem med måte.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com