Teknikker av Rain vann Innhøsting

January 19

Teknikker av Rain vann Innhøsting


Tilgjengeligheten av vann varierer over hele USA, etter region samt av sesongen. Selv normalt frodige områder i Midtvesten eller Nordøst kan bli møtt med begrensede vannforsyninger i løpet av en lang strekning av sommervarmen. En regnvann høsting system er ganske enkel å implementere. Denne metoden for å fange og holde regnvann før det er nødvendig kan tjene et enkelt hjem eller et helt samfunn.

Catch

Uansett hva layout er brukt i en regnvann høsting system, det begynner med et nedslagsfelt. Dette kan være så enkelt som et område med en husets tak, en åkerlapp eller en asfaltert del av uteplass på bakkenivå. En taket nedslagsfelt er skrå slik at regnvann kan kjøre ned det og bli viderekoblet til en takrenne system. Bakkenedbørsfelt kan være større enn de fleste taket områder, og kan fange opp mer vann, spesielt hvis de er bygget på skrånende land. Dersom jordlapp er naturlig og fast dekke, er i første behandlet så så mye vann som mulig vil strømme inn avrenning avløpsrør.

Overdragelse

Som regnvann oppsamles, reiser det gjennom et transportsystem bestående av takrenner og rør. Takrenner er vanligvis laget ved hjelp av galvanisert jern metall eller PVC-rør. I et system på taket, renner vannet gjennom rennene til en down-pipe. Rør leverer vannet ned bygningen eller bort fra bakken nedslagsfelt. For å fjerne smuss og avfall ytterligere, blir åpningen av disse rørene ofte er dekket med en klaff. Når regnet begynner klaffen er lukket, holder ut takets rusk og det skitne vannet. Som regn fortsetter og taket, og vannet blir renere, kan klaffen åpnes for å tillate vann å strømme fritt gjennom røret.

Lagring

Enten det leverer vann fra et tak eller jordnedbørsfelt, vil transportsystem levere den til en lagertank. Dette er hvor vannet holdes inntil den brukes. Lagringstankene kan holdes over bakken eller under. Disse tankene må bygges for å bekjempe erosjon, som ubehandlet regnvann kan være sure, forårsaker korrosjon i metall. Lagringstanker må også ha lokk som er så tett som mulig. Stillestående, åpent vann kan samle mygg og er i fare for dyr forurensning. En vanlig anvendt tank er den ferrosement tank, fremstilt av et betongfundament og stål. Tanks er laget av andre materialer i tillegg, for eksempel steingods keramikk eller polyetylen.

Behandling

Det siste trinnet i et system for oppsamling av regnvann, før vannet kan pumpes inn i hjemmet for bruk, filtrering behandling. I noen systemer er filtre på plass før vannet kommer inn i lagringsenheten. Andre filtrere vannet både når den går inn, og idet den forlater oppbevarings på sin vei til å bli brukt. Filtre består av lag av materialer, slik som sand, grus og trekull. Når vannet strømmer gjennom filteret, blir urenheter slik som leire, silt og mikroorganismer fanget i de forskjellige materialene. Når høstet regnvannet er blitt filtrert av urenheter, blir det sendt inn i hjemmet som skal brukes.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com