Hvordan Size et hjem Varme Boiler

March 14

Vellykket bestemme størrelsen på kjelen kreves for hjemmet eller bedriften er helt avhengig av nøyaktigheten for beregning av varmetapet som oppstår gjennom hele strukturen med alle midler. Det er sentrale elementer som går inn i disse beregningene at du kan gjøre deg kjent med, noe som vil bidra til å informere deg og gi deg litt innsikt når du arbeider med profesjonelle håndverkere eller velge og installere en ny kjele selv. En link til et gratis online varmetap kalkulator er oppført i Resources for å hjelpe deg å gjøre beregninger som gjelder for ditt hjem og klima.

Bruksanvisning

En Bestem og ta notater om dimensjonene på hvert rom i strukturen som skal varmes opp. Hvis kjelleren eller en lasterampen ikke er oppvarmet, teller ikke plass eller arealet i telleapparat.

2 Forskning og identifisere hva slags isolasjon installert i vegger og tak av struktur og merk sin R-faktor. Hvis bygningen eller hjemme har en housewrap eller Tyvek barriere, gjøre oppmerksom på det.

3 Tell antall vinduer i strukturen, og bemerker deres størrelse. Et lite bad vindu og en glidende glassdør har svært ulike varmetap profiler. Legg merke til om vinduene er enkelt- eller dobbeltvindusrute og hvis de er vinyl-, aluminium- eller trevinduer.

4 Legg merke til peiser og hva slags - murstein tre peis eller gasspeis. Ventless ildsteder har varmetap fordi det ikke er noen flue eller skorstein.

5 Note gjennomsnittlig takhøyde. Himlinger høyere enn standard åtte fot holde betydelig større mengder luft, og dette må vurderes i beregningene som den spiller en betydelig rolle i å justere den totale størrelsen eller volumet på struktur.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com