Hvordan bruke Block Wall Toppers

February 2

Hvordan bruke Block Wall Toppers


Bruk blokk vegg toppers å gi et ferdig utseende til en murvegg, og for å gi et ekstra lag med beskyttelse på strukturen nedenfor. Vegg topping steiner er tynnere og lettere enn materialet som brukes i den vegg som de ikke er konstruert for å tåle påkjenninger. Selv om de kan være innmurt på plass, er det mer vanlig å bruke en mur lim for å fikse dem til toppen av veggene. Limfuger kan gjøres tynne nok til at det er nesten ingen påvisbar rom mellom topping blokkene.

Bruksanvisning

1. Lå den første vegg og tredje topping blokker på plass på toppen av veggen. La det være nok plass til den andre veggen pålegg blokk.

2. Legg den andre vegg topping blokken over mellomrommet mellom den første og tredje blokk, slik at deres kanter overlapper hverandre som om å bygge en bro.

3. Juster topping blokkene, slik at de fremre kanter er jevne og en hvilken som helst kurve til veggen er etterfulgt av kantene av det første og tredje blokker. Gjør merker på den første og tredje blokker der de må kuttes slik at midtblokken (den andre blokken) å sitte mellom dem. Dersom veggen er rett, fortsett å legge topping blokker ende til ende langs hele lengden av veggen, og pass på å holde kantene selv.

4 Skjær den første og tredje blokkene om nødvendig med en sirkelsag og en diamant mur blad. Lå blokkene tilbake på toppen av veggen så de tre første passer sammen, og at kantene selv.

5 Fortsett nedover veggen måling og klipping av blokker som er nødvendig, og pass på å holde hverandre midtblokken (i sett på tre) uklippet. For eksempel blokker én, to og tre, ett og tre vil bli kuttet til å passe; blokker tre, fire og fem, tre og fem vil bli kuttet.

6 Kontroller at kantene på alle blokkene er jevn og at endeblokkene er også jevnt fordelt når de stikker ut over sidene av enden av veggen.

7 Lim hver blokk ned ved forsiktig løfte blokken fra sin plass, bruke murverk lim på toppen av veggen blokken nedenfor ved hjelp av en drivning pistol, og trykk på blokk tilbake på plass. Ikke påfør lim på sidene av veggen pålegg blokken. Gjør dette for hele kjøring av vegg topping blokker og la limet tørke i henhold til instruksjonene på limet emballasje.

Hint

  • Ikke begynne å lime på veggen topping steiner i posisjon til alle av dem har blitt kuttet og deretter lagt ut på toppen av veggen for å sikre at de passer. Når de er limt på plass, kan gjøre endringer være en tidkrevende prosess.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com