Hvordan bruke en elektrisk Jack Hammer

February 1

En elektrisk jackhammer kan være et nyttig verktøy når du bygger eller remodeling. Det kan sikkert kutte ned riving tid og det vil spare deg for mye arbeid i forhold til manuell riving. Denne typen kraftige verktøyet er ikke noe som du møter hver dag, skjønt. Pass på at du vet hvordan du bruker en elektrisk jackhammer før du prøver å prøve det ut. Følg sikkerhetsreglene, og har en god idé om hvordan du bruker trykkluftbor før du begynner.

Bruksanvisning

1 Hold deg trygg. Bruk vernebriller, hørselvern, støvler, hansker og maske. Goggles er alltid nødvendig for å holde små deler fra å komme inn i øynene. Øreklokker vil hindre skader og holde ut noise.Wear kraftige hansker og støvler i tillegg. Hvis det du har tenkt å bryte ned er støvete, bære en maske.

2 Plukk ut de riktige bit å bruke. Bruk litt med en flat spiss for en kant trim, bruk en spade for betong og et punkt for å bryte en solid utvendig. Se på overflaten som du trenger for å bryte ned for å forsikre deg om at du bruker riktig bit for jobben. Hvis du leier en elektrisk trykkluftbor be om hjelp til å sørge for at du bruker riktig bit. Hvis du kjøper den jackhammer, spør megler for å få hjelp om valg av riktig bit for jobben.

3 Plasser den elektriske trykkluftbor over overflaten eller området du ønsker å bryte opp. Begynne å jobbe fra utsiden og flytte innover. Trykk på bryteren eller avtrekkeren og la den trykkluftbor gjøre jobben. Ikke len deg over det eller prøve å tvinge det ned eller prøve å løfte den rundt. Det vil være i stand til å trenge inn i og bryte opp den overflate uten mye hjelp fra dere.

4 Når du har nådd et punkt som er dypt nok, kan du slå av jackhammer. Ikke trekk den. De fleste nybegynnere gjør dette feil, og bare begynne å grave et sted i nærheten igjen for å bryte av et stykke. Hold den elektriske jackhammer i bakken og vinkel. På denne måten kan du bruke jackhammer som innflytelse og løsne opp stykket som er blitt brutt.

5 rydde opp området som du har brutt ned. Dette gjør at den elektriske jackhammer en sjanse til å hvile og kjøle seg ned.

Hint

  • Ved hjelp av en elektrisk trykkluftbor kan være farlig, så vær forsiktig hele tiden.
  • Bruk lange bukser, fordi verktøyet kan bli varmt nok til å brenne.
  • Bruk en heavy-duty skjøteledning for å unngå kortslutning eller brenning.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com