Slik feilsøker en Bissell ProHeat Flow Indicator

January 29

Den Bissell ProHeat dypt renere kommer i flere modeller for rengjøring av tepper, gulv og andre overflater. Enkelte modeller har en flyt indikator som overvåker nivået av vann og rengjøringsmiddel i maskinen for å la brukerne få vite når mer vann eller rengjøringsmiddel er nødvendig. Hvis du mistenker et problem med strømmen indikatoren, fjerne og sjekke et par deler før du kontakter produsenten.

Bruksanvisning

1 Snu Bissell ProHeat "Off", og koble fra strømledningen.

2 Finn flyten indikatoren filter på Bissell ProHeat maskin basen. Skru strømmen indikatoren cap og løft opp på den røde rotoren enheten og hvitt filter for å fjerne.

3 Rengjør filteret, rotor og lokket med rent vann og tørk med et håndkle.

4 Sett rotoren og filter inne flyten indikatorhuset og lukke lokket mot klokken bevegelse inntil godt lukket.

5 Løft ut rengjøringsmiddel tanken fra støvsugeren basen og snu. Skru av lokket og fyll med renhold løsning på "Fyll" linje. Lukk og fest lokket og sett tanken på maskinen.

6 Trykk ned utløserspaken håndtaket og senk rengjøring håndtaket. Løft opp på vanntanken håndtaket og fjern vanntanken. Vri håndtaket forover for å låse opp lokket og fyll tanken med varmt vann for å "Fyll" linje. Sett lokket tilbake på beholderen og vri håndtaket til låsen. Sett på beholderen tilbake på maskinen og heve ProHeat håndtaket til låst posisjon.

7 Gjenopprett makten til ProHeat. Flytindikatoren skal nå være funksjonelle.

Hint

  • Flyten indikatoren vil ikke fungere når ProHeat er satt til innstillingen "Verktøy".

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com