Hvordan selektivt drepe trerøtter

January 8

Hvordan selektivt drepe trerøtter


Trær vokser ganske stor; så når plante dem, må hjem gartner til å vurdere hvor stor rotsystemet vil bli. Trerøtter vokse ut, potensielt ødelegge fortau og vokser inn i hager. Killing individuelle trerøtter som vokser inn i disse områdene er mulig, men vær forsiktig: Skjære for mange røtter, spesielt på en ung treet, kan være farlig for anlegg og kan forårsake sykdom eller død. Hvis du har en etablert treet, men noen røtter kan bli drept uten å true helsen sin.

Bruksanvisning

1 Plunge en spade inn i roten og omkringliggende jord til å kutte roten bort fra treet. Bare klippe en stor rot på et tidspunkt for å se hvordan treet reagerer på roten fjerning.

2 Grav opp overflødig rot.

3 Beskjær slutten av roten nær treet, i en fot av stammen, med et par beskjæringssakser. Gjør kuttet så rent som mulig for å hindre overføring av sykdommer til roten.

4 Fyll hullet venstre ved roten med skitt.

Hint

  • Ikke fjern røtter fra trær som er svake eller har noen form for sykdom da dette kan forverre problemet. Ikke fjern røtter fra et tre i løpet av de første årene av sitt liv som dette kan stunt veksten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com