DIY lukkede celler Isolasjon

January 7

DIY lukkede celler Isolasjon


Foreløpig er DIY lukket celleisolasjon en av de beste systemene tilgjengelig for å redusere varmetap i boliger og næringsbygg. Når skumisolasjon ble introdusert mer enn 30 år siden, bare profesjonelle installatører hadde tilgang til produktet. I de senere årene har skum isolasjon produsenter gjort den tilgjengelig for gjør-det-selv-markedet til å øke sin markedsandel.

Lukket-Cell vs. Open-Cell Foam Insulation

For å få en bedre forståelse av DIY lukket celle skum isolasjon, hjelper det å ha en viss kunnskap om andre skum isolasjon alternativet, som er åpne celler. Åpen-celle isolasjon er også kjent i markedet som lav tetthet eller ½-lb. skum. Når low-density skum er brukt, kan det utvide mer enn 120 ganger sin flytende form. Ofte må åpne celle skum isolasjon trimmes etter det botemidler og avfall må kastes.

Herdet med åpne celler har en myk struktur. Det er meget pute-lignende. Det har også millioner av små asymmetriske bobler som brister under herdeprosessen. Disse ødelagte celler tillate luft og vann å trenge inn i åpen-celle isolasjon. Dette er den store forskjellen mellom lukkede celler og åpne celler isolasjon.

Lukket celle skum isolasjon kan også bli kalt 2-lb. eller høy tetthet skum. Det utvider alt fra 20 til 30 ganger den opprinnelige væsken søknad. Selv om lukket celleskumisolasjon har de samme mikroskopiske bobler til stede, gjør cellene ikke bryte og forbli lukket. Den endelige formen av lukket-celle-skumisolasjon er meget stiv og meget sterkere enn åpen-celle skum isolasjon. Mens den er åpen-celle skum isolasjon er mer gjennomtrengelig, lukkede celler som ikke tillater luft eller vann for å bryte isolasjonen.

Installasjon Tips

Installer lukket celle skum isolasjon på garasjer, sperrer, vegger og gulv. Spray skum kan brukes i kommersielle og institusjonelle bygninger og noe annet sted du ville bruke glassfiber og løs-fill isolasjon. Noen mennesker bruker skum isolasjon på undersiden av bobiler.

Du trenger ikke å vite hvordan du skal bruke spesialutstyr. Den skum isolasjon kommer i selvstendige DIY lukkede celler isolasjon kits. Bare koble slangen med en spraymekanisme festet til den andre enden. Koble slangen til en sylinder og begynne å bruke skummet. Beholderen må opprettholdes ved en temperatur som anbefalt av produsenten til å flyte og ekspandere på riktig måte.

I de fleste tilfeller vil du ikke trenger å installere en dampsperre, luftbarriere eller brukt tetningsmasse når du installerer DIY lukket celle skum isolasjon. Siden hver kommune har sine egne byggeforskrifter, finne ut hva de byggeforskrifter er for å bruke skum isolasjon. Også finne ut hva de R-verdiene er for de ulike komponentene i området du bor.

Noen lokale byggeforskrifter kan forby lukket celle skum isolasjon på loft. Bekymringen er at det ikke kan tillate vanndamp å flykte og for tilstrekkelig ventilasjon. Husk, lukket celle skum isolasjon er nesten ugjennomtrengelig av fukt eller luft. Du kan være i stand til å installere en vind-turbin ventilator i taket for å sikre tilstrekkelig ventilasjon for plassen. Sjekk med din bygning avdeling tjenestemenn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com