Hvordan Deadhead Orchids

December 16

Hvordan Deadhead Orchids


Selv gartnere gjør ikke ofte som ordet "død" i referanse til sine anlegg, "deadheading" en plante refererer til fjerning av brukte blomstrer slik at anlegget til å vokse nye blomster. Mens flere tusen orkidéarter finnes, har anlegget tilsvarende stell, spesielt når det kommer til deadheading. Deadheading tar ikke noe spesielt utstyr; faktisk, vil du bare bruke fingrene. Tar litt tid å inspisere anlegget og fjerne brukte blomstrer gjør anlegget til å fokusere energi på å produsere nye blomster.

Bruksanvisning

1 Kontroller anlegget for brukt, visne blomster. Selv forlater brukte blomstrer ikke vil skade anlegget, har de ikke ser veldig attraktivt.

2 Klem den visne blomsten like under stammen og dra forsiktig oppover for å fjerne den blomstrer av stammen. Pass på at du fjerner alle deler av blomsten fra stammen og ikke la noe bak.

3 Kast blomst. Ikke la blomst faller på potting mix; det kunne brød sykdom.

Hint

  • Du kan også kutte brukt blomster fra stammen med sterilisert saks. Skjær halvveis ned stammen, og dypp den eksponerte spissen inn kanel pulver for å begrense smitte og oppmuntre nye blomster.
  • Oppmuntre orkide til å blomstre igjen ved å flytte anlegget til et mørkere sted, og der temperaturen er 10 til 15 grader Fahrenheit lavere enn anlegget var venne til. Etter to uker, erstatte anlegget i en sørvendt vindu og forventer en ny blomst i tre til fire måneder. Vann anlegget på vanlig måte, slik at jord for å tørke litt mellom hver vanning.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com