Snekker layoutverktøy

December 17

Når du bygger eller gjøre nesten hva som helst snekring relatert, må du først legge ut kutt eller ledd skal gjøres. Selv om du kan gjøre det med bare et målebånd og en blyant, ved hjelp av spesialverktøy gjøre prosessen både raskere og enklere samt produsere en finere ferdig produkt.

Måleenhet

En standard målebånd eller presisjon linjal er nødvendig og vil bli brukt ofte i løpet av layout prosessen.

merking Device

Du trenger noen måte å markere for eksempel en blyant, ripe syl eller merking kniv. Blyanten kan brukes til layout linjer samt orientering merker og generell merking mens scratch syl og merking kniv er mer nyttig for layout linjer som vil bli kuttet. De gir en finere linjer enn bly og også scorer tre, som bidrar til å hindre rive.

Tri-plassen

En tri-plassen ser ut som en L, med den korteste siden være tykkere enn den lengste siden. En gjærete enden på kortsiden gir også plassen som skal brukes for å markere 45-graders vinkler, samt 90-graders vinkler.

Speed ​​Square

Hastighet kvadrater utfører samme funksjon som tri-kvadrater, men er formet som en rettvinklet trekant. I tillegg til å markere 45-graders vinkler, har de tegninger som gjør at alle vinkler fra 0 til 45 grader for å bli merket samt felles rafter plasser.

merking Gauge

En strekmål er en firkantet stang som inneholder en merke kniv eller tapp på den ene ende og en regulerbar blokk på den andre som kan bevege seg til eller fra den markeringspinnen. Blokken er kjørt langs utsiden av et stykke tre, og pinnen skaper en scoret layout linje på trestykket. Disse er vanligvis begrenset til merker som ikke er større enn seks inches fra kanten av tre.

Kompass

Et kompass brukes til å finne og / eller merke sirkler og buer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com