Gjør-det-selv Bird feller

December 25

En fugl felle er en enkel enhet å fange en fugl for å studere, holde som kjæledyr, eller fjerne og slipp. I USA, hindrer trekkfugl traktaten Act deg fra å ta, eie, sjikanerende og drepe fugler, med mindre de er skadedyr, og da må du få en tillatelse kalt "trekkfugl rovdyr Permit." Få din lisens fra US Fish og Wildlife Service (FWS). Lignende lover er på plass i de fleste land.

Gjør Trap

Fellen du trenger bør være et bur med en side som lett kan åpnes. Du kan kjøpe en ledning eller tre bur som dette for en billig pris på de fleste jernvare eller dyrebutikker. Alternativt kan du gjøre det selv hvis du har de riktige verktøyene. De fleste produsert bur trenger ikke koste mye mer enn å kjøpe råvarer for å gjøre det selv, og vil spare deg noen arbeidstid. Du vil også trenge noen frø å bruke som agn for å tiltrekke seg fuglen.

Preparat

Plasser buret på bakken i området som du ser fuglen du ønsker å fange. Døren til buret bør være vendt mot himmelen og være stor nok for fuglen å delta. Knyt en hyssing til døren av buret som er lang nok til å nå til venteområde (som bør være en ganske lang avstand fra buret). Du må deretter plassere fuglen mat i nærheten av buret, men ikke inni den. Når fuglen kommer og fôr, gå over til bur og sette mat på innsiden av det. Du skal da gå tilbake til venteområdet og være klar til å trekke strengen når fuglen kommer inn i buret.

Opprettholde eller Frigjøre Bird

Hvis du har en lisens for fugl, bør du fortsette å lete etter det som er oppgitt. Hvis dette er en vill fugl, er det sterkt anbefalt at du ikke forsøke å holde fugl som kjæledyr på grunn av potensielle sykdommer og lover deg kan være å bryte. Du bør ikke la fuglen bur i lang tid; gjør at det er oksygen og mat og se etter det følgende noen retningslinjer for den spesifikke rasen. Når du slipper fuglen, bør du gjøre det på det stedet som du først fanget den. Hvis det ikke er mulig, velger et område som ligner stedet for fangst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com