Hvordan lage din egen Weed Guard

January 3

Hvordan lage din egen Weed Guard


Hvis du er som folk flest, har du ikke liker å luke hagen din hver uke. I stedet lå en cover laget av et plastmateriale over jorden for å blokkere ugress rundt plantene dine. Man trenger ikke å kjøpe tonn produkt, men bruker et materiale som ikke vil bryte ned i jordsmonnet lett, er porøs nok til å la regnvann gjennom, er inert overfor den surheten i jordsmonnet og er tynn nok til å klippes med saks. Polyetylen plater med polyester eller svart polyetylen tarps er egnet for å blokkere ugress, som er polyester teppe restene. Lag av avisen vil blokkere ugress for en sesong.

Bruksanvisning

1 Ta vare på de eksisterende ugress. Skjær lange gress eller ugress så nær bakken som mulig. Du kan spray dem med en ugressmiddel, men sørg for å dekke planten med en bøtte for å redusere sekundære skader.

2 Ta materialet du velger til området hvor du ønsker å blokkere ut ugresset. Skjær et kryss i sentrum, og plassere plantene gjennom X. For større anlegg, lå luke klut rundt stilkene av planter.

3 Dekk området rundt omkretsen av plantene med luke-blokkerende materialer så langt ut som du ikke vil ugress. Å klippe over med en saks, ved hjelp av steiner eller andre tunge gjenstander til å holde materialet på plass. Sørg for å overlappe kantene av et par inches å holde ugress i å vokse gjennom.

4 Shovel 3 eller 4 inches av mulch over toppen av luke barriere. Dette vil holde nede luke-blokkerende materiale samt gjøre området ser mye mer estetisk tiltalende. Sørg mulch ikke berører stilkene av planter i sentrum.

Hint

  • Rote flere små hull i ikke-porøst materiale for å tillate passasje regnvann.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com