Hvordan Operer My Honeywell termostat?

March 11

Hvordan Operer My Honeywell termostat?


En Honeywell termostat lar deg kontrollere temperaturen i ditt hjem. Med en programmerbar termostat, kan du angi forskjellige temperaturer i løpet av dagen, for eksempel å senke termostaten mens du er på jobb. Programmerbare termostater eliminere behovet for å overvåke termostat og spare penger ved å automatisk justere når du sover eller borte fra hjemmet ditt. En Honeywell termostat har enkle, lett å bruke kontroller.

Bruksanvisning

1 Bruk en klokke eller stoppeklokke for å bestemme gjeldende klokkeslett. Trykk på "Clock" -knappen og trykk deretter opp og ned piltastene til du kommer til nåværende tidspunkt. Trykk på "Ferdig" for å spare tid.

2 Trykk på "Fan" for å velge en fan funksjon. Trykk på "På" for å holde viften kjører hele tiden. Trykk "Circ" ha fan ballen tilfeldig spruter, ca 35% av tiden, ifølge Honeywell. (Se referanse 1 Side 6) Trykk på "Auto" for å ha fan løp når varme- eller kjølesystemet er på.

3 Trykk på "System" for å velge et varme- eller kjøle alternativet. Trykk "Heat" for å sette den varme temperaturen. Trykk "Cool" for å velge en kjøletemperatur. Trykk på "Auto" for å la termostaten for å bestemme temperatur. Trykk "Em Heat" for å kontrollere hjelpevarme, og trykk "Off" for å slå av alarmen helt.

4 Bruk opp og ned pilene for å velge en varme- eller kjøletemperatur etter å ha valgt "Heat" eller "Cool".

5 Trykk "Sched" og deretter "Edit" for å sette en automatisk syklus for termostaten.

6 Velg dagene i uken du vil den automatiske syklusen til å kjøre ved å trykke på tilsvarende dag i uken knappen på enheten

7 Trykk på "Wake" -knappen og bruke pil opp og pil ned til å velge et tidspunkt du ønsker oppvarming eller kjøling for å slå på. Bruk opp og ned pilene for å velge en temperatur for denne perioden.

8. Trykk på "Leave" -knappen og avtale tid og temperatur. Trykk på "Return" -knappen og velg en tid og temperatur, og trykk deretter på "Sleep" -knappen og velg en tid og temperatur.

9 Trykk på opp- og ned-piltastene på enheten midlertidig overstyre den automatiske tidsplan og bruke en annen temperatur.

Hint

  • Du kan angre alle endringer du gjør til termostaten ved å trykke på "Avbryt" knappen.
  • Noen modeller av Honeywell termostater kommer forhåndsprogrammert med automatiske luft sykler som følger Energy Stars retningslinjer. For å følge denne syklusen, se termostater manualen.
  • Bruk aldri metall eller skarpe gjenstander for å betjene termostaten, da dette kan forårsake skade på enheten.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com