Hvordan Paint Cement Trefiberplate Siding

February 12

Hvordan Paint Cement Trefiberplate Siding


Trefiberplate sement ytterkledning ble brukt til å bygge boliger for mer enn 100 år. Gamle boliger ble dekket med en asbest / sement ytterkledning imidlertid asbest ikke lenger er tillatt i bygningsmaterialer. Dagens sement ytterkledning er en blanding av sement, sand og cellulose (tre) fiber og er slitesterkt, males og kan fremstilles på en glatt overflate eller kan etterligne tre korn. Noen ny sement ytterkledning kommer ferdig grunnet (noen er også pre-farget), men det er dyrere enn un-primet materiale.

Bruksanvisning

1 Reparer eventuelle skader på ytterkledning. Re-caulk defekte sømmer og fylle bulker, chips eller hull-inkludert dyptliggende nails-- med en all-vær, kan lakkeres patching sammensatte.

2 Rengjør ytterkledning før maling hvis ytterkledning allerede er installert. Bruk en slange å sprøyte ned ytterkledning. Bruk en middels til myke børste med en lang håndtak og utvidelse å rengjøre. Dypp penselen i en bøtte med såpe og vann for å påføre og forsiktig skrubbe ytterkledning. Du kan også bruke en lavtrykksdyse eller sprøyte. Ikke bruk høytrykks enhet; det kan skade overflaten. Hvis ytterkledning allerede er primet eller malt, og det er sta mold og mugg, tre SAP, eller fett eller olje flekker, bruker en blanding av en del saltsyre til fem deler vann for å fjerne flekker. Skyll og la ytterkledning tørke grundig i minst to dager.

3 Bruk maskeringstape i kombinasjon med papp eller aviser for å dekke eventuelle områder, slik som vinduer, som du ikke ønsker å motta maling.

4 Prime ytterkledning. Du kan bruke en berg og pensler, men en sprøytepistol er det beste alternativet, både som tidsbesparende tiltak og for å sikre en jevn, jevn påføring av maling. Fyll sprøytepistol med en 100 prosent, vannbasert akryl primer. (Oljebasert maling på un-primet sementplater kan føre til tap av vedheft, sprengning, kritting og økt overflateruhet.) Spray Fasader begynner på toppen av huset og jobbe deg mot bunnen. Bruk en jevn, selv bevegelse for å bruke en glatt pels. Sørg for å dekke alle kanter. Du kan hoppe over dette trinnet hvis ytterkledning er pre-primet eller allerede malt, med unntak av priming nakne eller utsatte områder, som du kan gjøre ved å berøre opp med en børste.

5 Maling ytterkledning. Bruk en akryl latex maling spesifisert for betongoverflater, inkludert mur, betong, mur og sement. Fyll sprøytepistolen og påføre malingen som du gjorde primer, og pass på å dekke alle kanter. Påfør et andre strøk hvis nødvendig. La første strøk tørke i henhold til produsentens instruksjoner før du påfører et nytt strøk. Utbedre eventuelle tapte områder med en pensel.

Hint

  • New sement ytterkledning bør grunnes og males innen 90 dager etter installasjon.
  • Vannbasert maling kan påføres over oljebasert maling, men oljebasert maling bør ikke brukes over vannbasert.
  • Garantier for tre ytterkledning vanligvis varierer fra 20 til 40 år, mens fibersement ofte er garantert så lenge som 50 år.
  • Hvis du installerer ytterkledning selv, prime det, både foran og bak, og alle kanter, før installasjon for å oppnå en grundig vanntett forsegling.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com