Nye konsepter og ideer for baderom

April 28

Nye konsepter og ideer for baderom


Badene pleide å være på bunnen av listen når det kom til nye interiør-design konsepter. Situasjonen har imidlertid endret seg de siste årene, med mange nye ideer for bad utvikling av generelle trendene i hjemmet design og dekor. Tenk langsiktig når du velger ditt nye bad konsept; hvis du planlegger å selge huset ditt en gang, holde vegg- og gulv fargene nøytrale å gjøre rommet mer attraktivt for potensielle kjøpere.

Eco Bad

Hvis du pusser opp badet, hvorfor ikke gjøre din bit for miljøet på samme tid og lage din egen øko badet? Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror å gjøre endringer som vil spare vann, penger og miljøet. For eksempel ved å montere strømningsbegrenser til dusj (mellom vannuttak og slangen) og kraner (enten i halen eller tuten) på badet, du vil umiddelbart begynne å spare vann. Alternativt erstatte kraner med vannbesparende modeller, som innlemme en "eco-klikk" patron som er anslått til å spare opp til 72% av vannforbruket. En enda større forskjell kan gjøres ved å endre toalett for en dual-flush modell. Produsenter av lav-flush toalett normalt ha matchende bassenger og lav kapasitet bad for å hjelpe deg å opprettholde en helhetlig utforming i inventar. Vann effektiv dusjer er også tilgjengelig, noe som kan spare opptil 50% av vannforbruket.

Våtroms

Et våtrom er en tanket (impregnert) bad, vanligvis sentrert rundt en walk-in dusj. Tenk på hele våtrom som dusjhjørne. Den har en dusj renne på en svakt skrånende gulvet i stedet for en tradisjonell dusjkar. Fordi rommet er tanket, bygningen er beskyttet mot lekkasje og skader fra fuktighet og fuktighet. Et våtrom er en moderne design løsning for et lite bad, hvor en separat dusjhjørne kan gjøre det for trangt. Den er ideell for de med mobilitet vanskeligheter, fordi en rullestol eller dusjstol kan plasseres lett under dusjen, med ingen dører eller endringer i gulvnivå for å håndtere. Kombiner et våtrom med gulvvarme for den ultimate luksuriøst bad.

Asiatisk stil bad

Hvis du ønsker å gjøre en sterk design statement og gå for noe utenom det vanlige, bør du vurdere en asiatisk stil bad. Det avgjørende funksjon i å gjenskape et luksuriøst bad som ikke ville se ut av sted i en eksotisk thai eller balinesisk retrett er en nedsenket badekar. I tillegg til å være en attraktiv funksjon, kan en nedsenket badekar være et praktisk valg i et bad med lav takhøyde, umiddelbart gjør badet føler seg mer romslig. Fortsett asiatisk utseende ved å holde andre inventar elegant og diskret og innlemme et mørkt tregulv og skarpe hvite håndklær. Noen lyse eksotiske blomster vil legge aksenter av farge, mens duftende stearinlys vil fullføre den avslappende vibe.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com