Hvordan konvertere en Queen-Sized til en king size-seng Frame

July 24

Hvordan konvertere en Queen-Sized til en king size-seng Frame


Konvertering en queen size seng til en king size seng er en fin måte å spare penger og få en seng oppgradering samtidig. En king size-seng i USA måler 76 inches med 80 inches, og en queen size seng måler 60 inches med 80 inches. Dette betyr at det eneste du trenger å endre for å konvertere dronning seng til en konge er bredden på hodegjerde og fot bord. Hvis sengen rammen er laget av tre, kan du klippe ut en ny hodegjerde og fot styret til å utvide rammen.

Bruksanvisning

Hvordan konvertere en Queen Bed til King Bed

1 Fjern hodegjerde og fot bord og ta noen lamellene eller støtter kjører horisontalt over sengerammen.

2 Mål punktene hvor hodegjerde og fot bord koble til sengen innlegg. I de fleste wooden bed rammer, vil disse gli inn et hakk i sengestolpen eller de vil bli boltet på plass. Hvis de glir inn i et hakk, omhyggelig måle høyden, bredden og dybden av hakket.

3 Hvis du skyve hodegjerde i et hakk i posten, legge dybden av hakket (i inches) til 76 inches; dette er standard bredde for en king size seng og den totale vil være lengden på hodegjerde og fot bord.

4 Bruke et bord så eller sirkelsag, kutt hodegjerde og fot bord til riktig lengde og høyde. Høyden skal være identisk med den forrige headboard og fot bord.

5 Hvis sporet du skyve hodegjerde inn er mindre enn det brettet du har valgt, må du trimme slutten av brettet for å passe i sporet. Bruke blyant, merke av dybde og diameter av sporet. Skjær styret i størrelse ved hjelp av en stikksag eller bordsag.

6 Sand kantene av hodegjerde og fot bord slik at de glir på plass jevnt. Om nødvendig, skru på plass ved hjelp av drill.

7 Mål avstanden fra innsiden av en skjenk til den andre. Dette bør være litt under 76 inches, avhengig av dybden av buffeten. Kutt lamellene til denne lengden og skru på plass ved hjelp av skruer eller bolter fra tidligere lamellene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com