Hvordan holde Bugs unna en Beanbag

November 9

Hvordan holde Bugs unna en Beanbag


En Sacco består av mikrofiber fylt med enten syntetisk polystyren eller en blanding av tørket bønne varianter. Disse stolene er populære i barnas rom så vel som i video gaming områder. Hvis vesken inneholder polystyren, trenger du ikke bekymre deg for bug infestation. Men hvis det er tørket bønner i din beanbag, husk at den porøse microfiber sekk er ikke bug-bevis. Uten riktig behandling, er det beanbag sannsynlig er sannsynlig å bli infisert med små bugs kalt biller.

Bruksanvisning

1 Punkter beanbag på bunnen med saks og lage en 1-tommers snitt. Hold posen godt støttet på en seng eller skrivebord for å hindre at snittet fra forårsaker en større rift i posen.

2 Skyv 8-10 halvert tørket laurbærblad gjennom snittet. Sørg for at ingen faller ut.

3 Træ nålen og bringe begge ender av tråden sammen. Bind disse i en grov knute som er tykk nok til ikke å passere gjennom microfiber.

4 Pierce den mikrofiber i den ene ende av snittet, passerer tråden gjennom posen, og gjennomtrengende den andre siden av innsnittet for å trekke den gjengede nålen opp gjennom denne andre side av snittet.

5 Gjenta denne Stich i et sikk-sakkmønster som beveger seg opp gjennom enden av snittet. Gjenta disse masker langs lengden av snittet tre ganger til for å forsterke tråden.

6 Iron den klebrige siden av jern-on klær lapp, og trykk den ned på beanbag å dekke stingene. Dette forsterker stingene enda mer.

7 Rist beanbag vel å fordele bitene av laurbærblad jevnt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com