Hva er årsakene til svart Scum under toalettet Rim?

October 18

Hva er årsakene til svart Scum under toalettet Rim?


Du kan merke noen svart avskum faller ned på siden av toalettet bolle, men ved nærmere ettersyn, kan du se noen vokser under kanten også. Ved hjelp av et speil, kan du se hele omfanget av svart avskum vekst under toalettet rim. Å vite årsaken til dette kan hjelpe deg å finne ut hvordan du kan bli kvitt det.

mineral Deposits

Mineralforekomster samle i toalettskålen over tid, spesielt hvis huset ditt har hardt vann. Disse avleiringene viser som gult eller hvitt i bollen til å begynne med. Over tid, mineralforekomster vokse seg større og kan slå forskjellige farger. Mens mineralforekomster selv vil ikke bli svart, de tiltrekker seg andre ting som belegge innskudd i svart.

mugg

Mugg vokser på dusjforheng, bad vegger og i fliser fugemasse der fuktighet er utbredt. Åpne et vindu og kjører på badet fan etter at du tar et bad eller dusj bidrar til å redusere eller stoppe mugg vekst på badet. Mugg låsene på mineralforekomstene i toalettskålen, der det er nok fuktighet til å holde mugg vokser. Skrubbing skålen med eddik eller til og med saltsyre, fjernes mineralforekomstene og mugg på samme tid.

Form

Mold vokser i våte miljøer også, noe som gjør toalettskålen et ideelt sted. Som mugg, låser formen på mineralforekomstene under toalettet rim. Eddik og saltsyre kan bidra til å eliminere mineralforekomster. Avhengig av hvor omfattende innskuddene er, må du kanskje å helle eddik eller saltsyre ned overløpsrøret i toalettet tank så det renner ut av hullene under toalettskålen i felgen. Rengjøring med blekemiddel etter at du har skylt all saltsyre eller eddik ut av bollen dreper left mold.

Mikroorganismer

Mikroorganismer lever i kloakkrørene, fôring av av menneskelig avfall og annet rusk. Disse mikroorganismene invadere ditt hjem avløpsrør, men normalt de holder seg under buede felle i toalettet renne. Av og mikroorganismer gjør sin vei gjennom fellen og inn på toalettet bolle, hvor de bosetter seg under kanten. Mikroorganismene som produserer en støtende lukt som ligner kloakk. Helle bleike ned overløpsrøret i tanken, slik at blekemiddel til å renne ut av hullene under toalettet rim, blir kvitt de mikroorganismer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com