Hvordan Clean Gas Brann Glass

January 3

Glasspanelene i visnings dørene til de fleste gasspeiser eller varme ovner vanligvis krever lite vedlikehold utover fjerning av en hvit-farget film som er et biprodukt av forbrenning av naturgass. Selv om en spray vinduet renere fungerer godt på visning glassdører av tre peiser og varme ovner, filmen som samler seg på gass brann glass er mer som filmen som samler seg på en bil frontlys enn løs aske. Det krever bruk av en ikke-slipende peis glass renere krem ​​å polere filmen av glasset.

Bruksanvisning

1 Fjern visning døren (e) eller glass panel (e) fra gasspeis eller varme ovnen. Hvis du ikke vet den riktige fjerning metode for den aktuelle modellen, se modellens bruksanvisningen som fjerning metoder for ulike modellene skiller.

2 Legg visning døren (e) eller glass panel (e) på en myk, ren stykke hvitt stoff.

3 Klem glass rensekremen på en myk, lofri mikrofiberklut og gni forsiktig i sirkler over hele overflaten av glasset.

4 Vent til kremen tørke per instruksjonene på glass renere emballasje og deretter gni renere av glass med microfiber kluter. Sweep fra side til side først å fjerne det meste av kremen og deretter gjenta med en ren klut i en sirkulær bevegelse til du har fjernet kremen fra alle overflater, inkludert visningsdørkarmen (hvis aktuelt).

5 Gjenta trinn 3 og 4 på motsatt side av døren (e) eller panel (er).

6 Monter din gasspeis eller varme ovnen.

Hint

  • Hvis noen av de hvite rester film værende etter at du gni av glasset renere krem, gjenta trinn 3 og 4 som det noen ganger tar to til tre anvendelser av kremen for å fjerne den hvite filmen.
  • Rengjør aldri glass i visnings døren til gass peis eller ovn mens det er varmt så kald fløte eller fuktighet kan sprekke eller knuse glasset.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com