Metal Roof Vs. asfalt Helvetesild

December 22

Metal Roof Vs. asfalt Helvetesild


Din taket er en viktig del av ditt hjem. Den beskytter deg mot harde utenfor vær og beskytter deg fra kulden. Enten du bygger et nytt hjem eller remodeling et eksisterende hus, vil retten taket unngå problemer på veien. Metal taktekking og asfalt shingles begge har sine pro-og con er. Ditt valg kan være basert på pris, omsorg, trygghet eller en rekke andre kvaliteter. Uansett hvilken faktor er viktigst for deg, må du vite fakta før plukke et materiale for ditt hjem.

Installasjon

Enten du installerer din egen taktekking eller å ha det gjort profesjonelt, vurdere kostnader og enkel installasjon. Asfalt takbelegg har en tendens til å være enklere å installere, mens metall taktekking er vanligvis gjort av en profesjonell. Tenk hvor lang tid det vil ta deg å installere taktekking, hvis du har erfaring, eller om det ville være raskere og enklere å få det installert profesjonelt. Du har kanskje erfaring med asfalt helvetesild, men ikke metall, eller vice versa. Metall varer lenger, men, og ofte er mindre høy vedlikehold enn asfalt.

Priser

Metal lengre levetid sparer du penger på reparasjoner og utskiftninger. Metal taktekking kommer også med en garanti og er vanligvis garantert å vare i minst 30 til 50 år, ifølge gjøre det Yourself.com. Kjøpe metall for et tak er dyrere enn asfalt helvetesild i begynnelsen, kan likevel metall taktekking øke videresalg verdien av ditt hjem. Budsjettet og hvor lenge du har tenkt å bo i huset ditt bør være en avgjørende faktor i avgjørelsen din.

Klima

Metal taktekking er utsatt for rust eller bøyd under de rette forholdene, og når det ikke er riktig vedlikeholdt. Det beskyttende belegg som dekker taket skal på nytt i løpet av årene som det slites bort. Asfalt helvetesild kan begynne å vise slitasje over tid fra tøffe værforhold, ifølge Superpages.com. Helvetesild kan trenge å erstatte, men kan ikke rust måten et metall tak kan. Som en ekstra fordel, trenger asfalt helvetesild ikke kontrakt eller utvide med temperaturen og været.

Sikkerhet

Hvert materiale har en stor ulempe og fordel når det kommer til sikkerhet. Asfalt helvetesild er ikke så glatt å gå på, noe som gjør hjemme reparasjoner og renhold mye enklere for huseiere. Metall tak kan bli svært glatt og farlig, spesielt i kaldt, Snøvær. Metall taktekking har fordelen av å være brannsikkert, til tross for dets potensial for å bli glatt.

Omsorg

Begge materialene kan kreve omsorg i løpet av årene. Metal taktekking trenger et beskyttende lag brukt for å forhindre rust. Det kan rengjøres med en høytrykksvasker eller en stige og børster hvis det er nødvendig å skrubbe visse områder. Asfalt helvetesild krever samme grunnleggende omsorg, med unntak av enkelte helvetesild som kan brekke og må byttes ut. Asfalt helvetesild ha en høyere sjanse for å lekke enn et metall taket, og må bli løst hvis en lekkasje oppstår.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com