Hvordan jeg Kast lysrør i North Carolina?

October 8

Hvordan jeg Kast lysrør i North Carolina?


Fluorescent lyspærer inneholder kvikksølv, som er et farlig materiale. Dumping lyspærer i papirkurven er enkel, men ikke ansvarlig fordi de til slutt forurenser miljøet. Som i 2010, gjorde North Carolina ikke har en statewide fluorescerende pære avhending eller resirkulering program på plass, selv om enkelte byer resirkulert pærer som en del av deres farlig avfall. North Carolina beboere har et par alternativer når det gjelder å bli kvitt farlige lyspærer og bør velge den mest praktiske.

Bruksanvisning

1 Kontakt byens avfallsreduksjon program for å finne ut om det samler fluorescerende lyspærer og følge retningslinjene for fellesskapet. Lær hvordan du kan forberede pærene for destruksjon og hvor ofte de er samlet. .

2 Plasser brukte sparepærer i en papirpose og ta dem til en Home Depot butikken. Home Depot aksepterer sparepærer til gjenvinning i hvilken som helst butikk sted, ifølge North Carolina Department of Miljø og naturressurser. Dette er en gratis og enkel måte å resirkulere lysrør hvis North Carolina byen ikke akseptere dem for resirkulering.

3 Delta i en post-back fluorescerende pære disposisjon program for å avhende større pærer som ikke er akseptert på Home Depot. Kjøp en container fra EasyPak eller lyspære produsenten Sylvania. Fyll beholderen med brukt lysstoffrør og returnere det til selskapet pr post, ved å følge instruksjonene som er sendt med resirkuleringsbeholder.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com