Space planlegging tips

October 28Gjør hjemmet ditt til en oase hvor alle dine daglige aktiviteter flyte jevnt i rommet. Enten du har en liten leilighet, et palass eiendom eller noe midt i mellom, påvirker plass planlegging din komfort. Kart hjemmet layout og matche din livsstil valg med hvert rom bruk. Planlegging av plass gir deg innsikt for interiørdesign, møbler plassering og samlet organisasjon.

Social Space

Identifisere den primære sosiale rom for din familie. Ofte er dette stuen, et sted der familiemedlemmer slappe av og en plass til å underholde gjestene. Posisjon møbler i dette rommet for å legge til rette for samtale og samhandling. Organisere rundt et fokuspunkt som for eksempel en peis eller et stort panoramavindu. Tillat god plass for gangtrafikk til å passere inn i tilstøtende områder uten innblanding fra bord, stoler eller andre møbler.

En familie rom, hiet eller kjeller lekerom kan være en mindre formell sosial plass. Fokuser planlegging av hvordan området skal brukes på daglig basis. Hvis det er først og fremst for moro og spill, plasser underholdningssenter, biljard eller andre fasiliteter først. Deretter legger i komfortable møbler og lagringsplass rundt rommets omkrets. Hvis rommet er for underholdende, vurdere å legge en våt bar og stor skjerm TV som kan sees fra alle vinkler.

private Space

Planlegg private områder i ditt hjem for å gi steder familiemedlemmer kan kalle sitt eget. I en felles soverom, gir et område for den enkeltes egne klær, eiendeler og minner. Ordne soverom med køyesenger å gi mer gulvplass, eller med senger på hver side av rommet for å gi romkamerater en følelse av selvstendighet. I master bedroom, har tenkt på rommet for å tillate både sove og uformell avslapping. En komfortabel stol og lampe tilbyr et rolig fristed for lesing og avslapping, samt en praktisk abbor når bli kledd.

Maksimer skapplass med en enkel splitt klesstang og skohylle oppsett eller ved å installere en fullverdig closet arrangør system. Optimaliser lagringsplass ved å plassere ekstra sengetøy og sjeldent brukte tilbehør på hyller bygget høyt i nærheten av skapet taket. Roter klær, sette off-season klær i beholdere under senger eller i stablet, dekorative lagercontainere som dobbelt som et bord eller nattbordet.

Work Space

Plan plass på kjøkkenet for funksjonalitet først. Vasken, kokk komfyr og kjøleskap bør være i umiddelbar nærhet, med masse counter-top plass til matlaging. Hvis det er nok arealet av gulvplass, og legger et kjøkken øy gir deg ekstra lagringsplass og mer mot toppen for å spre ut. Hvis huset er lite, til plan for spisestue doble som en arbeidsplass for håndverk, lekser og hushold papirer. Velg et bord og stoler som passer rommets størrelse, forlater tilstrekkelig rom for navigasjon uten å komme borti veggene.

Organisere plassen i garasjen for å gi en arbeidsbenk der du kan gjøre husholdning reparasjoner, lys treverk og større skala laging. Planlegg rom til å inkludere lett tilgjengelig verktøy for oppbevaring og skap for hvitevarer, hageredskaper og friluftsutstyr. Øk lagringsplass i garasjen med overhead hyller og gulv-til-tak-skap.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com