Hvordan Hang en Ledger styret om en betongblokk

October 6

Hvordan Hang en Ledger styret om en betongblokk


En hovedbok bord utgjør en del av en kortstokk. Det er en av de fire sider og er festet direkte til huset fundamentet, som sikrer hele dekket til huset. Det kan være vanskelig å feste en hovedbok styret til en blokk fundament. Men ved å følge noen prøvde og sanne metoder, noen gjør-det-yourselfer kan oppnå dette prosjektet i to til fire timer, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Bruksanvisning

1 Finn et punkt på betongblokkene hvor bunnen av hovedbok styret vil sitte. Plasser en blyant merke og tegne et nivå linje 4 fot lang med en 4-fots nivå. Plasser enden av nivået på blyantstreken, utjevne nivå og trekke en linje langs nivå for å representere bunnen av hovedbok bord.

2 Ta et kritt linje langs streken, holder enden av linjen i begynnelsen av merket og strekke det langs hele lengden av betongblokk som hovedbok styret vil bli festet. Juster kritt linje med nivået linjen før du knipser.

3 Fest en behandlet to-by-4 langs betongblokk, plassere den under krittstrek. Rett inn toppen av to-by-4 med krittstrek. Bore gjennom trelast og inn i betongblokk med en hammer drill og en 1/4-tommers mur litt. Space hullene 24 inches hverandre, begynner 4 inches fra slutten.

4 Fest to-by-4 trelast med 3/16 tommers Tapcon mur skruer som er 3 inches lang. Legg til flere 2-av-4s om nødvendig, butting dem ender til slutt.

5 Sett hovedbok bord på toppen av det behandlede to-by-4 og bore gjennom styret og inn i betongblokker med hammer drill og 1/4 tommers mur bit, begynner 4 inches fra den ene enden og avstand hullene 24 tommer fra hverandre. Sett Tapcon betongskruer gjennom hovedbok styret og inn i betongblokker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com