Hvordan Wire en Hot Wire Fence

December 29

En hot wire gjerde inneholder eller utelukker dyr ved å levere et elektrisk støt når de gjør fysisk kontakt med de ladede ledninger. Den består av tråder av ladede elektriske ledninger som går langs omkretsen av et beite, tun eller hage. Kabling en hot wire gjerde gjør riktig strøm til å kjøre fra gjerdet Energizer til de ladede ledninger, men koblingsfeil vil gjøre gjerdet ørkesløshet.

Bruksanvisning

1 Mount isolatorer på tidligere installerte gjerdestolper å holde trådene i elektriske ledningen fra jording ut på innleggene. Bruk skruplastisolatorer for trestolper. Pakk clip-on isolatorer rundt stål T-innlegg og slip slide-på plast isolatorer rundt metall armeringsstål og glassfiber innlegg.

2 Sett den nederste settet med isolatorer ca 8 inches fra bakken og plass de andre settene med isolatorer i 8- til trinn 10-tommers, ved hjelp av så mange sett som nødvendig for å skape en varm nettinggjerde høy nok til å inneholde eller utelukke bestemte dyr arter.

3 Træ en tråd av elektrisk ledning gjennom hvert sett av monterte isolatorer, ved hjelp av 12,5-gauge galvanisert elektrisk ledning for permanente varme gjerder og elektro-plast polytråd eller polytape for midlertidige gjerder. Trekk hver strand av elektrisk ledning stramt nok til å holde den fra å henge i mellom stengene, for å minimere potensielle jordingsproblemer.

4 Link individuelle tilnærmingene av elektrisk ledning i din hot wire gjerde med lengder isolert kabel. Skjære et stykke av den isolerte kabel er lang nok til å strekke seg mellom de to nederste trådene i varm gjerdet.

5 Strip av de siste par inches av isolasjon fra begge ender av kabelen. Pakk en fri kabelende rundt bunnen strand av elektrisk ledning og pakk den andre fri kabelende rundt andre strand av elektrisk ledning.

6 Gjenta denne prosessen for å koble hver strand av gjerde med en direkte over det; dette gir alle gjerdet ledninger direkte tilkobling er nødvendig for å bli varme.

7. Mål avstanden mellom de elektrisk gjerde og gjerdet apparat og skjære en strimmel av isolert kabel er lik den lengde. Fjerne isolasjonen fra begge ender av kabelen.

8 Wrap den ene enden av den fri kabeltråd rundt en av de ladede tråd trådene i varm gjerdet og feste den andre enden av den fri kabel ledningen til den positivt ladede gjerdet terminal på gjerdet kontrolleren.

9 Kontroller alle metallforbindelser før du slår på Energizer på.

Hint

  • Bruk alltid isolert kabel laget for elektriske gjerder når du kobler en hot wire gjerdet. Belagt med nok isolasjon for å beskytte mot opptil 20 000 volt strøm, denne type isolert kabel har evnen til å tåle høy spenning tiltalt for elektrisitet kommer fra gjerdet Energizer.
  • Som regel en 5- til 7-nettinggjerde som måler 36 til 45 inches høy er tilstrekkelig for å kontrollere de fleste husdyrarter, inkludert storfe, griser, sauer og geiter.
  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå. La aldri Energizer slått på når du arbeider i nærheten av din varme gjerdet. Post varselskilt for å varsle andre om den potensielle faren.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com