Hvordan oppretter jeg en Residential Cornice?

December 11

Hvordan oppretter jeg en Residential Cornice?


Profesjonell kvalitet vindus gesimser kan legges til noen bolig med letthet. Residential gesimser kan legge til et snev av romantikk eller spesielle måte til alle rom, samt dekke stygge gardinstenger eller stygge skygge valser. I løpet av noen timer, kan du designe og bygge et vindu gesims boks for alle rom i huset. Dekket i stoff, disse tilpassede boliger gesims bokser utfyller rommets innredning og eierens smak.

Bruksanvisning

1 Mål utenfor bredden og avstanden fra veggen av gardinstenger eller nyanser som du ønsker å dekke. Legg 1 ½ inches til målinger for å sikre forsvarlig dekning av det ferdige boksen.

2 ved hjelp av en tabell sag, skjæres den første 1x4 til lengden av den ferdige eske; dette vil være foran i gesimsen boksen. Skjær to stykker av den andre 1x4 å tilpasse målingene for hvor langt gesimsen vil rage fra veggen; disse vil være endestykkene av boksen.

3 Plasser en perle av trelim langs klippekanten på forsiden av boksen. Plasser en av endestykkene flukt med frontstykket, og danner en "L" -form. Bruke brad nailer, til tack tre 2-tommers brads langs kanten av endestykket bli med de to delene sammen. Tørk av tilgang lim som kan ha presset ut. Følg de samme trinnene med den andre endestykket og gi tilstrekkelig tørketid for trelim.

4 Legg den quilter batting på en ren, flat overflate og glatt rynker med hendene. Smør inn hele gesimsen boks med spray-on lim. Lå boksen rettsiden ned på midten av vatt og pakk den boksen som en gave. Trim vekk noen tilgang vatt, for å unngå klumper på det ferdige boksen.

5 Legg ut stoff på en ren, tørr overflate, design siden ned. Sett batting-dekket boks på stoffet forsiden ned og dra i stoffet stramt over kantene. Stift stoffet på plass på baksiden av boksen ved 1-tommers mellomrom, inntil hele fronten og sidene av boksen er dekket i stoff.

6 Skru to "L" brakettene inn på innsiden av endestykkene, en på den øverste kanten og en på nedre kant. Disse vil bli brukt til å feste boksen til veggen.

7 Hold gesimsen boksen tett til veggen over området du ønsker å dekke og fest "L" brakettene til veggen med maskinvaren gitt. Pass på at du plasserer brakettene på innsiden av boksen, slik at de ikke vil bli sett. Dette kan gjøres med en elektrisk skruepistol. Nyt nye skreddersydde bolig gesims.

Hint

  • Skjær et ekstra stykke 1x4 og legge til en topp i boksen for å holde samleobjekter og vise elementer over vinduet.
  • Sand og male boksen i stedet for å dekke med stoff for å legge til en annen dimensjon til rommet.
  • Custom molding kan også legges til en malt boksen for å legge til detaljer og tekstur.
  • Bruk alltid vernebriller når du arbeider med tre og verktøy.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com