Flowers for Pots i Phoenix, AZ

December 10

Flowers for Pots i Phoenix, AZ


Økende blomster i potter i Phoenix gir farge til terrasser, entryways og bassengområder samtidig spare vann. Det er blomster som trives under de høye temperaturene i juni og juli når det kommer over 100 grader på en daglig basis. Selv disse blomstene setter skygge i løpet av ettermiddagen. Sjekk potter hver dag i løpet av året for å se om de trenger vanning.

Lyspærer

Vårløker gjøre det bra i Arizona for den første sesongen. Det er vanskelig å få dem til å vokse igjen den andre sesongen, fordi Phoenix ikke har det kalde været som kreves for chilling. Kjøp pærene så tidlig som mulig i høst, og holde dem i produserer delen av kjøleskapet i 12 uker. Ta pærene og deretter plante dem 6 inches dyp. Pærene kan være plantet i flere lag, med tulipaner og påskeliljer som de dypeste lag og små pærer som drue hyasint og krokus over dem. De store løkene vil jobbe seg opp gjennom de små pærer. Plant stemorsblomster og Lobelia transplantasjoner enn pærer for å gi farge til pærene spire.

Cool Season

Sen høst og tidlig vinter har kjølige temperaturer på kvelden, dyppe den lave 40-tallet og til, men sjelden under frysepunktet. Løvemunn, candytuft, Ranunculus, fresia, calendula, stemorsblomster og lobelia alle gjøre det bra i potter. Geranier trives i potter. Blomkarse plantet i en strawberry pott vil snart ha det dekket med blomster. Med noen få unntak, som blomkarse, bruker transplantasjoner i stedet for frø.

varm Season

Temperaturene begynner å varme opp nok i slutten av mars og begynnelsen av april å plante varme-sesongen ettårige, slik som Zinnias, kosmos og ringblomster i potter. Plante frø av dverg bamse solsikker i samme potten til å blomstre litt senere i sesongen. Geranier vil holde blomstringen før temperaturen er konsekvent over 90 grader. Hvis du ønsker å prøve å få dem gjennom sommeren, flytte dem inn i skyggen. Sjekk potter hver dag i varmt vær, som de vil tørke ut raskt med Phoenixs varme brisen.

Falle

Temperaturene er fortsatt veldig varmt i Phoenix i løpet av høsten. Det er ikke uvanlig for høyder for å komme inn på 90-tallet til slutten av oktober. Snarere enn å plante typiske høst planter som krysantemum og asters, plante blomster i høstfarger. Prøv burgunder kosmos med oransje ringblomster, gull Lantana og lilla petunia. All gjøre det bedre i varmen enn krysantemum. Fyll på med blomstring grønnkål.

Vintereventyrland

Det gjør ikke snø eller snør ekstremt sjelden, i Phoenix, men hvite blomster gir den merkelige utseendet av snø. Monter hvite blomster i hvite potter for en ferie titt for et portrom. Hvite blomster som vil blomstre i desember inkluderer candytuft, løvemunn, gerbera tusenfryd, Bacopa, sukkererter og stemorsblomster. Accent med noen røde blomster eller bruke røde bukker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com