Slik Care for Røde Blanket blomster i høst

January 6

Slik Care for Røde Blanket blomster i høst


Teppet blomst (Gaillardia) er en flerårig plante som er i samme familie som solsikker. Den trives i full sol og i alle typer godt drenert jord. Det vil ikke overvintrer i leire jord. For å forlenge blomstringstiden, deadhead blooms. Dette vil skape en flush av blomster før sesongen er over. Mens dette anlegget anses å være en hardfør staude, vokser det beste i USDA anlegget hardførhet soner 4 til 10. Høsten er den beste tiden å forplante røde teppe blomster ved divisjon.

Bruksanvisning

1 Skjær noen plantemateriale som er mindre enn 2 år gammel i høst. Ved hjelp av håndbeskjæringssakser, kutte blomsten stilkene 6 inches over jorda linje. Kast plantemateriale inn i kompostbingen.

2 Grav et grunt sirkel rundt noen planter som er to til tre år med en hage spade.

3 Fortsett å grave dypere rundt roten massen til anlegget løfter ut av bakken. Sett plantemateriale til siden og undersøke roten ballen. Skjær roten massen i to ved å skjære fra toppen av rotklumpen til bunnen med en skarp kniv.

4 Løsne hagejord til en dybde på 12 til 15 inches med en hage gaffel. Bland 2 til 4 inches av kompost i hagen jord og glatte området over ved hjelp av en hage rake.

5 Ved hjelp av en hage spade, grave et hull for hver enkelt plante som er det dobbelte av diameteren av rotklumpen. Plasser ett anlegg i hullet og fyll på med gjenstående hagejord. Trykk forsiktig ned med foten og legge noen ekstra jord hvis nødvendig. Hvis plante andre teppe blomster i samme seng, plass dem 12 til 16 inches hverandre. Vanne plantene grundig i tidlig morgen eller kveld. Fortsett til vann til plantene har etablert seg.

Hint

  • Teppet blomst kan forårsake hudirritasjon. Bruk hansker når du arbeider med dette anlegget.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com