Hvordan bygge en Shadow Box Privacy Fence

January 6

Hvordan bygge en Shadow Box Privacy Fence. Gjerder kommer i mange forskjellige stiler, men den flotteste gjerdet er skyggen boksen personvern gjerdet. De gir tilstrekkelig personvern fra naboene mens du ser profesjonell og attraktiv. Du kan kjøpe deler av gjerde for å installere, men å bygge en selv er faktisk ganske enkelt.

Bruksanvisning

1 Bruk en undersøkelse av ditt hjem for å bestemme dimensjonene på din hage. Du trenger omtrent 24 av 1-by-6 spissede per 8-fots delen, pluss tre av 2-av-4s å bruke som stringere. Du vil installere en 4-by-4 post hver 8 fot, så beregn dine behov. Sørg for å kjøpe trykkimpregnert trevirke; furu er populært.

2 Grav dine stolpehull. Du kan bruke en håndholdt innlegg hull digger hvis du ikke har for mange hull å grave; leie en skrue er mer effektiv hvis hagen din er stor. Du må grave hull hver 8 fot og minst 18 inches dyp.

3 Bland opp en rask-innstillingen betong. Følg instruksjonene på posen. Plasser en 4-av-fire etter inn i et av hullene, tamp den ned og helle noe betong inn i hullet. Bruk et nivå for å sørge for at innlegget ditt er i lodd og holde det på plass for omtrent et minutt. Flytt til neste hull og gjenta. Når du er ferdig, kutt innlegg til en høyde på 5 fot 10 inches over bakken. Fyll hullene med skitt etter de konkrete sett.

4 Nail opp stringere. Bruk 10d spiker og spiker pistol for å feste dem til ytterkantene av innleggene, kontrollerer at de er nivå. Nail den nedre vange i en høyde av en fot fra bakkenivå; toppen stringer går en fot under toppen av innleggene. Splitte forskjellen og spikre opp tredje stringer i midten. De bør overlappe 4-by-fire innlegg med 2 inches i hver ende.

5 Fest din guide pickets. Starter på innsiden av gjerdet, rumpe første picket opp mot 4-by-4 innlegg (det vil stikke opp over innlegget om lag 2 inches); sjekk for å se at det er lodd og spikre den i å bruke 6d negler. Hopp over en post og spikre en annen picket i samme høyde mot neste 4-by-4 (neste innlegg skal være 16 fot unna). Kjør en lærte streng mellom stengene for å sørge for at de spissede er installert i samme høyde hele veien over.

6 Skjær en spacer ut av skrap tre; klippe det 4 inches bred. Bruk dette til å vite hvor du skal henge din neste picket. Sett spacer opp mot den første picket du hengt og deretter baken din neste picket opp mot spacer. Kontroller at picket er i lodd og spikre den til string. Fortsett på denne måten langs innsiden av gjerdet.

7 Flytt til utsiden av gjerdet og gjenta trinn 5 og Trinn 6. Stain eller male gjerdet hvis du ønsker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com