Hva er fordelene med Metal Rain Gutters?

August 22

Hva er fordelene med Metal Rain Gutters?


Når du velger takrenner, huseiere ofte velger vinyl fordi det er et budsjett-vennlig materiale og utfører relativt godt. Men hvis du er ute etter den mest robuste gutter alternativet, er metall din go-to materialet. Du kan finne rennesystemer av aluminium, rustfritt stål, galvanisert stål og kobber, som alle er svært effektive alternativer. Mens du kan betale litt mer, det er flere fordeler med å bruke metall takrenner til hjemmet ditt, slik at du kan finne at den første regning er verdt investeringen i det lange løp.

Varig

Metall takrenner kan være ekstremt holdbar. Hvis du velger en rustfritt stål alternativ, de er resistente mot nesten alle typer skader, herunder hagl, falt grener eller tung snø. Din stige vil ikke bulke det når du gjør reparasjoner heller. Galvanisert stål og kobber er begge svært holdbare også. Men hvis du vil ha et budsjett-vennlig metall-takrenne muligheter, vurdere primæraluminium, som er mindre holdbare enn rustfritt stål og andre metaller, men likevel kraftigere enn vinyl eller tre alternativer.

holder Paint

En vanlig klage med vinyl takrenner er at deres glatt, glatt overflate holder ikke male også, så du sitter fast med bare et par fargealternativer som hvit eller brun. Metall takrenner, på den annen side, har en porøs overflate, som lar maling til å følge dem bedre. Som et resultat, kan du ha metall takrenner i alle farger du liker, siden du kan bare dekke dem i et strøk med maling.

Værbestandig

Metal Fasader er et ideelt alternativ hvis du bor et område med ekstremvær. Vinyl takrenner vanligvis ikke holde opp i veldig kaldt vær, men aluminium, galvanisert stål, rustfritt stål og kobber takrenner alle tåle kulde svært godt. De fleste metall takrenner kan også tåle svært våte forhold, siden aluminium, rustfritt stål og kobber ruster ikke. Imidlertid kan galvanisert stål takrenner være utsatt for rust, spesielt hvis de ikke er skikkelig vedlikeholdt.

sømløs Option

En annen fordel med metall rennene er at de er tilgjengelige i en sømløs alternativ. Tradisjonelle rennene kommer i seksjoner som er forbundet og festet til hverandre under installasjon. Mange aluminium renne produsenter tilbyr en sømløs produkt laget av en eneste lang stykke metall kuttet for å passe ditt hjem nøyaktig. Fordelen med å sømløse rennene er at de er mindre utsatt for skade, siden de fleste renne reparasjoner forekomme ved skjøtene mellom forbundne deler av rennene. Mens sømløs aluminium takrenner vanligvis krever en høyere initial investering, kan de spare penger på lang sikt, siden du ikke trenger å gjøre reparasjoner så ofte som du ville gjort med ledd takrenner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com