Hvor stor av en Blanket Kast for en sofa?

October 2

Hvor stor av en Blanket Kast for en sofa?


Et kast teppe legger en myk, koselig element til sofa og presenterer et design mulighet for stuen din innredning. For å bestemme størrelsen på kaste teppe du trenger, identifisere hva du skal bruke teppet for og hvor ofte. Hvis bruken er hovedsakelig eller utelukkende til pynt, kan kaste være noen størrelse så lenge det forbedrer den generelle stemningen i rommet. Dersom kast er en funksjonell stykke, kjøpe en stor nok til å tjene sitt formål og liten nok til å kaste bort pent når den ikke er i bruk.

Workhorse Kaster

Når du trenger et teppe kaste for et praktisk formål, for eksempel kveld lap-oppvarming eller for å beskytte din møbeltrekk fra napping kjæledyr som kaster, velger du et eksempel store nok til å tjene sitt formål, uavhengig sitt forhold til størrelsen på sofaen. Du bør ha et godt sted å lagre innkastet når den ikke er i bruk. Brett en spesielt lang kast på langs, og legg den fra sofaen er tilbake, eller lagre den i en koffert som også fungerer som et sidebord.

dekorative Kaster

Noen ganger et teppe kast er bare sprut av farge, tekstur og mønster du trenger å ta en nøytral stue sofa til livet. I dette tilfelle er styling alt. Velg en liten kaste for en liten sofa, undersøke dens utseende brettes og hengende fra en arm eller kunstnerisk drapert over ryggen og sete. En liten foldet kast kan også leve lykkelig på en fotskammel eller større ottomanske. En stor sofa etterlyser en større teppe; prøve en full-size silke-vevd teppe for en dramatisk drapert utseende på tvers av en lang, smal vintage sofa trukket i blek blå fløyel.

Lagdeling Kaster

Når du liker utseendet på mix-og-match tekstiler, velger flere kaster i forskjellige størrelser. En eller to kan forbli drapert eller kastet over sofaen som dekorasjon mens en annen fungerer som en wrap for søvnige barn eller foreldre og annen beskytter putene fra en energisk langhåret valp. Så lenge den dekorative kaster ikke overdimensjonert sofaen og funksjonell kaster tjene sitt formål, vil din egen stue titt føler praktiske så vel som beleven.

Custom Kaster

Hvis du har en design i tankene, men kan ikke finne et kast som er dimensjonert til dine spesifikasjoner, provisjon en syerske til å lage det for deg. Din søt, buet-back mellomstore loveseat kan kalle for en middels stor oval kaste laget av billedvev materiale og kantet med tassles. Finn stoff og tassles på en vintage tekstil forhandler eller moderne stoff butikken, og ta kontakt med en syerske for å gjøre det passer sofaen nettopp for å skape utseendet du forestille deg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com