Hvordan en Kitchen Mixer arbeid?

July 8

Bruken av en Kjøkkenbatteri

En kjøkkenbatteri sliper, beats, rører og pisker mat. Det er en mer effektiv måte å blande ingredienser enn møysommelig omrøring med en skje. Det finnes to typer miksere: en håndmikser, som har to visper knyttet til det, og en stand blandebatteri, som bruker visper, padleårer, en deig krok og andre vedlegg. Velge enten en hånd eller stå blandebatteri er ofte et spørsmål om personlig preferanse, men mange mennesker velger en stand blandebatteri, fordi det er mindre kjedelig å bruke og er best for å blande store mengder tunge ingredienser, slik som deig.

Hvordan en håndholdt Mixer Works

For å bruke en håndholdt mikser, må du først koble den til og feste to ballong visper. Plasser mikseren i bollen av ingredienser og velge hastigheten du ønsker. Slå den på ved å trykke på en bryter. De visper begynne å rotere på grunn av en elektrisk motor inne i enheten. De visper vil blande, slå eller piske ingrediensene, avhengig av hastighet. De vil også innlemme luft inn dine ingredienser, noe som gir dem en "mykere" tekstur. Du ofte flytte bollen mens du bruker mikseren, for å sørge for at hver ingrediens er godt blandet.

Hvordan en Stand Mixer Works

Et stativ blandebatteri fungerer ligner på en håndholdt, med den forskjellen at du legger ved en bolle (ofte en rustfritt stål bolle) til det og du trenger ikke å holde mikseren. Etter påføring bollen til mikseren, legger du den foretrukne vedlegget (som en deig krok for brød ingredienser) og velg ønsket hastighet. Deretter snu bryteren, og en stor motor vil rotere vedlegget. La det virke så lenge det er behov. Du må kanskje skrape vedlegget under blanding, slik som når for mye av deigen fester seg til kroken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com