Måter å forberede Wheatgrass Juice

September 9

Måter å forberede Wheatgrass Juice


Wheatgrass er en type mat fremstilt fra en del av den felles hvete plante som brukes i en rekke helsemessige saft. Disse juice kan hjelpe avgifte kroppen, forbedre helse og fungere som en sunn del av et daglig måltid eller kosthold. Forbereder wheatgrass juice krever ikke mer enn en blender, hvetegress og et par andre grunnleggende ingredienser.

Wheatgrass og frukt

Legge frukt til en wheatgrass juice drikke vil gjøre det søtere og bedre smaker. Dette er en enkel måte å få barn og kresen eaters å legge wheatgrass til sine dietter. The Wheatgrass Juicer Kritikken hjemmeside anbefaler at folk starter med omtrent en unse av wheatgrass juice per dag. Juice tre appelsiner og en unse av wheatgrass, og legge til en liten mengde av ingefær og mynte for ekstra smak. Juster mengder til å smake på det beste wheatgrass drikke, eller erstatte epler for appelsiner.

Wheatgrass og grønnsaker

Wheatgrass og grønnsaker, Juiced, kan legge mye av ernæring til et måltid. Juicing grønnsaker og wheatgrass sammen er en enkel måte å få en anbefalt daglig servering av næringsstoffer i en praktisk drink. Juice en unse av wheatgrass i en juicer. Bruk en blender til å blande flere gulrøtter og stangselleri, samt en halv rødbeter. Tilsett hvetegress, og satt i sitronsaft og persille eller mynte å lage en rensende, sunn hvetegress juice.

Wheatgrass Dessert Drikke

En søt og fruktig wheatgrass drikke kan være den perfekte dessert supplement til et måltid. For å lage en deilig og søt hvetegress drikke, bruke en wheatgrass juicer å juice en unse av wheatgrass. Wheatgrass for Life anbefaler å bruke 2 kopper ananas, papaya og en oransje for denne oppskriften. Tilsett hvetegress til blandingen, og topp med noen andre frukter til smak.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com