Push Gressklippere Vs. Gassdrevne Gressklippere

July 19

Push Gressklippere Vs. Gassdrevne Gressklippere


I begynnelsen av det 19. århundre, Edwin Spirende, en engelsk ingeniør, utviklet den første mekaniske slåmaskinen. Siden den gang har gressklipper tatt mange design og tekniske tillegg, og i dagens gressklipper bransjen i plenen apparatet er tilgjengelig i to hovedtyper: gassdrevne eller push-drevet. Gassdrevne gressklippere har en motor og redusere belastningen av å klippe mens push-gressklippere opereres manuelt.

Strømkilde

Et trykk gressklipper, også referert til som en snelle gressklipper, drives av operatøren; som han skyver gressklipperen, dets blader begynner å rotere som i sin tur, klippe gresset. Hvis du har en stor hage med ujevnt terreng, kan en push gressklipper være vanskelig å betjene. En av de mer interessante fordelene med en push gressklipper er øvelsen operatøren vil få, brenning alt fra 323 til 472 kalorier i timen, ifølge People drevne maskiner. Gassdrevne gressklippere har en motor som gjør bladene og, i noen modeller, tilbyr push-støtte for enklere betjening. Slik starter en bensindrevet gressklipper, må du trekke tenningen trinse eller vrir om tenningsnøkkelen. Denne typen gressklipper er ideell for huseiere med store eller kuperte yards som det reduserer behovet for å skyve klipperen manuelt.

Deck størrelse og stiler

Reel gressklippere vanligvis har klippeaggregatet mindre enn 20 inches tvers. Selv om dette kan fungere for huseiere med en mindre tun, hvis du har mye eiendom, vil en klippeaggregatet på denne størrelsen trekke ut klippeprosessen. Dekket størrelse med en gassdrevne gressklipper klasser, fra så lite som 20 inches til over 40 inches. Gassdrevne gressklippere er tilgjengelig i to hovedstiler: stand-up eller riding. Stand-up klipperen ligner på en snelle gressklipper som operatør går bak klipperen for å styre den; men dette er der likhetene slutt. Riding gressklippere er nettopp det: gressklippere der operatøren sitter bak et ratt og driver klipperen mens du sitter.

Egenskaper

Push gressklippere er begrenset i form av funksjoner på grunn av deres nedstrippet design. Vanligvis har denne klipperen typen komfortabelt grep håndtak og en justerbar bladhøyde. En annen funksjon som finnes i visse selvdrevne gressklippere omfatter gressoppfanger å samle gress utklipp for enkel disposisjon. Gassdrevne gressklippere kan være utstyrt med et bredt spekter av funksjoner, inkludert justerbart blad høyde, komfortabelt håndgrep, et polstret sete og en mulcher. Andre funksjoner som er unike for gassdrevne gressklippere inkludere ulike kjørehastighet, el-start og koppholdere.

Koste

Reel gressklippere er den billigste typen gressklipper på grunn av deres manuell betjening og nedstrippet design. Fra 2011 push-gressklippere koste alt fra $ 100 til litt over $ 200. Gassdrevne gressklippere er dyrere enn sine ikke-motor kolleger, som varierer i pris fra $ 150 til over $ 1000 for high-end modeller. Som for vedlikeholdskostnader, gassdrevne gressklippere krever også drivstoff til å operere; dermed må du kjøpe bensin til å kjøre gressklipperen og erstatte motoren og luftfilter når det er nødvendig. Reel gressklippere krever svært lite vedlikehold, som vanligvis består av sliping av knivene minst en gang i året.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com