Slik viser sitrontrær med Speckled Løv

September 22

Slik viser sitrontrær med Speckled Løv


Sitron er en art av treet som, sammen med sin saftige frukt, kan også være litt av en magnet for skadedyr og sykdom. Skade presenterer i mange former, og blad speckling eller spotting særlig kan oppstå fra flere vanlige skadedyr. Plager er vanligvis styres og administreres med aktuelle behandlinger, biologiske kontroller som naturlige predatorer og bedre kulturell praksis slik at nye blader ikke er berørt. Nøye inspeksjon av treet og prøvetaking av bladene vil bidra til å identifisere den underliggende tilstanden. Dessverre, allerede flekkete eller skadede blader vil sjelden bli gjenopprettet til sin selv grønn nyanse.

Bruksanvisning

1 Inspiser sitron blader for små, røde, skala insekter kjent som Aonidiella aurantii eller andre farger av skala insekter som presenterer som små flate bugs på undersiden, stem og oversiden av bladene. Den gule til brune flekkete misfarging av bladene er på grunn av vekten punkterings og suger fuktighet og næringsstoffer danne bladene. Ta storskala angrep på alvor og behandle organisk ved å innføre dame bugs å mate på vekten eller bruke olje spray, som kveles skalaen. Kjemiske plantevernmidler effektive på skalaen er også allment tilgjengelig

2 Se etter små røde midd eller edderkopp midd som en årsak av fint stiplede eller flekkete overflater av sitron blader. Midd spiser bladene og også lå og hekker egg på begge sider av bladene i små grupper ofte drapert i fine, silkeaktig webbing. Hold sitrontrær godt vannes spesielt i varmt og tørt vær for å holde midd befolkningen under kontroll. Unn Infestation biologisk ved å innføre rovdyr midd kjente en Euseius tularensisor å mate på sitrus midd. Spray blader og greiner med en snevert målrettet miticide produkt å kjøre ned smitten via kjemiske midler.

3 Kontroller sitron treet for tegn på sitrus bladlus, som innskudd ørsmå dråper av glinsende honeydew (avfall) på bladet overflaten. Smuss og støv fester seg til klissete Honeydew, noe som skaper en mørkere, sotete, flekkete utseende. Unn sitrus bladlus på alvor, som de bærer andre sykdommer på din sitron treet som de beiter. De mest problematiske bladlus er mørk brun eller svart, en runde eller koniske kroppen og kan eller ikke kan være med vinger. Innføre lacewings og dame bille befolkninger som biologiske kontroller for å konsumere bladlus.

Spray med en kjemisk insektmiddel designet for aphid kontroll tidlig i angrep for å slå den ned. Karantene sitron treet fra andre sitrustrær om mulig å kontrollere angrep og hindre spredning.

Hint

  • Samle noen blader fra din sitron og legg i en plastpose som kan forsegles for å hjelpe bekrefte problemet. Ta bladene ditt du lokale hagesenter eller barnehage for å få hjelp i å bekrefte problemet og råd om behandling produkter lett tilgjengelig og kjent for å være effektive i din region.
  • Vær forsiktig med å feilaktig blande dine metoder for kontroll. Biologiske rovdyr som du introduserer til å kontrollere skadedyr forårsaker blad speckling kan bli skadet eller drept av noen kjemikalier du senere innføre i miljøet rundt sitron treet. Bruk en metode gangen alltid i henhold til produktet retninger og bruke minst farlige metoder først, eskalere som er nødvendig for å arrestere problemet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com