Slik Dekorer en Gutterom med motorsykler

October 12

Slik Dekorer en Gutterom med motorsykler


Mange gutter fantaserer om cruising nedover veien på sine motorsykler, enten de foretrekker en rask vei sykkel eller en trimmet opp Harley Davidson. Bruk gutten din lidenskap for motorsykler som tema på soverommet sitt når du pusse opp. Bland en rekke forskjellige sykler hvis han ikke er delvis - eller lage en spesiell liten hog himmelen med hans favoritt type eller merke av motorsykkelen, som for eksempel hva slags pappa ritt. Bruk nøytrale farger gjennom det meste av rommet for å gjøre oppussingen senere en enkel overgang.

Bruksanvisning

1 Male et veggmaleri på veggene av en motorsykkel på en åpen vei med glimt av naturen flyr forbi. Bruk peel-og-stick dekaler av en motorsykkel hvis du ikke kan male. Alternativt, male veggene i en nøytral farge, som beige eller lys blå, og legge til et bakgrunnsbilde grensen med bilder av motorsykler fra ulike tidsepoker. Bruk bilder av motorsykler og henge dem på veggen som en ramme hvis du vil ha noe mer avansert.

2 Møblere rommet med metallic eller krom møbler hvis mulig. For eksempel bruke et metall seng ramme eller en rullende verktøykasse som en romanse. Paint en motorsykkel eller logo på headboard.

3 Hang gardiner som har motorsykler eller fargerike paneler med styret som en gardin stang. Plasser en motorsykkel-formet teppet i midten av rommet, og bruke sengetøy som har motorsykkel bilder, motorsykkel splitter logoer eller veiskilt. Nyhet puter kan være formet som sykler, dekk, styret eller andre motorsykkel detaljer.

4 dekorere veggene med innrammede motorsykkel plakater eller bilder eller illustrasjoner som viser en pakke med sykler på den åpne veien. Heng en autentisk skinnjakke båret av en biker i familien, eller lage en tilpasset skinnjakke med guttens navn.

5 Installer krom hyller rundt i rommet for å holde motorsykkel tilbehør, slik som en opp-ned hjelmen holder en plante, modell motorsykler eller gamle skinn saddlebags å holde små elektronikk. Motorsykkel-inspirerte lysbryter dekker, takvifter, lamper, klokker og banker er også tilgjengelig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com