DIY Installer Hengende skap med Metal Studs

February 13

Mange boliger og kontorer er laget med metallstendere i stedet for tre pigger. Feste skap til metallstendere etter sheetrock er installert er nesten den samme prosessen som med tre pigger. Under utforming stadiet, bør tre blokkering være installert for å støtte skap. Hvis gips allerede er installert, kan du få ved å skru skap direkte til metallstendere, eller ved å åpne opp gips og skru inn blokkering.

Installere Blokkering

Snap to kritt linjer på toppen og bunnen der du vil installere skap. Skjær to-by-6 tommers blokker for å passe mellom stenderne og kutte sporene på hver ende med en bordsag, slik at blokkene er i flukt med kanten av stenderne. Skru blokkene i med en 1/4-tommers hi / lo gips skruer. Disse skruene er veks høye og lave tråder som er utformet for å bore gjennom metallstendere og legge til tre. Tørrvegg leverandører og trelast yards bære disse skruene. Installer blokkering i hvert område du forventer å sette en skrue.

Installere Skap med Wood Blokkering

Hengende skap til metallstendere hvor blokkering er installert er utført på samme måte som skap er montert med tre pigger. Med tre blokkering, kan du bore pilothull og plassere # 10 2 1/2-tommers kabinett skruer eller dekk skruer hvor som helst langs linjen backing. Bor fire pilothull ca 2 inches mer enn og ned fra hvert hjørne. Angle skruene litt oppover for å forhindre skap fra sagging.

Installere Skap Uten Wood Blocking

Hvis du må installere skap til metallstendere uten tre blokkering, kobler du dem med spiss, fine-threaded, gips skruer 2-tommers (eller lenger om nødvendig). Skruene skal trenge inn piggene minst 1/2 tomme. Det er to primære målere av pigger som brukes for interiør, ikke-bærende metall innramming. Hvis du har den tykkeste måler, du er i god form. Hvis studs du knytter seg til er av den tynnere gauge, kan du få problemer med skruer stripping ut. Counter synke pilothull slik at de er i flukt med baksiden av skap og legge til flere skruer der det er nødvendig. Dersom skap vil holde tunge belastninger, bruker mothakebolter i tillegg til skruene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com