Naturlig Mosquito Repellent for babyer

June 23

Naturlig Mosquito Repellent for babyer


Summingen av mygg er en sikker, men uvelkomne, tegn på sommeren. Med varme dager og sol kommer smerten og irritasjonen av myggstikk, noe du ikke vil at barnet skal tåle. Hvis du ikke er komfortabel med ideen om slathering spedbarn med kjemikalier, all-naturlige insektmidler er et effektivt alternativ.

Generell informasjon

Ifølge baby Center, bør du ikke bruke noen form for insektmiddel på babyer yngre enn to måneder. For barn yngre enn to måneder, flere bug midler på markedet, er fri for N-dietyl-meta-toluamid (DEET) eller picaridin, kjemikalier som finnes i de fleste bug spray. Heidi Murkoff fra Hva kan man forvente skriver at rene former for planter som citronella, sedertre, eukalyptus og soya kan hjelpe avverge insekter. Deres eneste ulempen er at de ikke vare så lenge som insektmidler som inneholder DEET; noen må på nytt så ofte som hvert 20. minutt. Olje av sitron eucalyptus har vist seg effektiv på repelling mygg som bærer West Nile-viruset, ifølge Brian Clark Howard fra The Daily Green. Baby-Center, men anbefaler ikke olje av sitron eukalyptus på barn yngre enn 3. Sjekk etiketter før du bruker for å være sikker på at enhver naturlig avstøtende er sikker for bruk på babyer. Alle vannavstøtende produkter skal oppgi eventuelle aldersgrenser.

effektive produkter

Ifølge Howard, flere effektive helt naturlige insektmidler er egnet for babyer og barn. California Baby spray bruke eteriske planteoljer for å berolige eksisterende biter mens repelling flere insekter, inkludert mygg. Aubrey Organics tilbyr en DEET-fri insekt spray som også beskytter mot solbrenthet. Badger Balm Anti-Bug tinn og balsam berolige tørr hud og frastøte bugs med oljer av citronella, rosmarin, sedertre og geranium. SWY Flotter fra Kiss My Face bruker isopropylpalmitat, som kommer fra kokosolje, Cyclomethicone, som kommer fra silika, og eteriske oljer for å beskytte mot mygg, flått og andre insekter. Spectrum Brands 'tilbakeviser Lemon Eucalyptus insektmiddel er effektivt mot mygg i opptil seks timer. Bite blokkering er urte kluter gjør påføring frastøtende på babyer og barn lett uten å få produktet i øynene og munnen, som noen spray kan. Disse serviettene er laget fra soyabønne og kokosnøttolje, glycerin, geraniumolje, natriumbikarbonat og vanillin.

Hvordan søke

Selv med alle naturlige Myggmidler, er det viktig å bruke dem til babyens hud nøye. Bruk bug spray bare i åpne områder slik at du og barnet ditt ikke puste dem i, og ikke spray i nærheten av mat. Dekk barnets øyne og munn for å unngå å få spray i dem. For å beskytte babyens ansikt, spray frastøtende på fingrene og tørk deretter fingrene på hennes kinn og panne. Murkoff advarer mot sprøyting på kutt, smittet eller irritert hud. Hvis babyen ofte legger hendene eller føttene i munnen hennes, gjelder ikke frastøtende der. Vask din lille ens hud med såpe og vann når hun kommer inn igjen, og vaske alle behandlet tøy før det brukes igjen.

andre alternativer

Hvis babyen er for ung for insektmiddel, eller du ønsker å unngå det helt, vil andre effektive måter å holde henne mygg-fri. Først kle henne i lette, lyse klær som dekker så mye hud som mulig. Vær forsiktig så du ikke overopphetes henne, men som myggen er mest aktiv om sommeren. Unngå lyse eller mørke farger eller blomstrende utskrifter. Ikke bruk parfymerte såper eller kremer, siden noen dufter kan tiltrekke seg insekter. Hold hagen din fri for stillestående vann, noe som skaper en mygg grobunn. Mygg kan samles i en svært liten mengde vann, så ikke la noen akkumuleres i områder hvor barnet ditt kan være. Du kan også sette myggnetting over din lille ens barnevogn, lekegrind eller barnesete. Til slutt, ved hjelp av citronella lys, tiki fakler og andre bug repellents i din hage kan kutte ned på babyens eksponering mot skadedyr. Vær forsiktig når du bruker armbånd som inneholder frastøtende, siden babyer har en tendens til å sette alt i munnen. Unngå å ta barnet utenfor rundt skumring eller etter mørk, siden det er når myggen er mest aktiv.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com