Renovering Ideer for en Galley Kitchen

July 21

Renovering Ideer for en Galley Kitchen


Galley kjøkken er vanligvis svært små kjøkken. De presenterer en utfordring når det gjelder å gjøre mest mulig effektiv bruk av et trangt område. Hensyn må tas for å utstyre bysse stil med alle de tingene et velfungerende kjøkken behov og samtidig skape en følelse av orden, slik at det ikke føles som om det er sprekker i sømmene. Når det er på tide å renovere en bysse kjøkken, fokus på teknikker for å åpne opp området visuelt. Ordne elementene slik at det er mer fysisk plass også.

Velg en monokrom tema

En dominerende farge, fremhevet av sprut av en complemenary farge, åpner opp en bysse kjøkken. Den lettere den dominerende farge, jo større rom vil føle. En svart og hvitt kjøkken kan være elegant når skap, vegger og tak er malt hvite og svarte aksenter er lagt med små apparater, servise og dekorative innslag. I et kjøkken, slik som dette, vil svart gulvfliser trekk utseendet sammen, selv om den mørke fargen dekker et stort område. Det faktum at jo mørkere fargen er på gulvnivå heller enn øyehøyde reduserer dets tyngde. For å unngå monotoni, kaste i biter av rødt her og der. Unngå å legge til andre farger når det er mulig. En bysse kjøkken er litt for liten og begrenset til å støtte dem. Rene farger som dette gjør en bysse kjøkken frisk og glad.

Åpne Skap

For å legge til illusjonen av bredde til en smal bysse kjøkken, åpne opp kabinettet området ved å fjerne skapdørene. Hvis du gjør dette på begge sider vil du har lagt til et par "visuelle føtter til bredden av rommet. Hvis det føles for ekstrem, erstatte heltre med glasspaneler og dekorative metall. Hvis mulig, åpne ryggen av kabinettene bruker samme behandling, slik at de åpner inn i neste rom. Plasser egnede dekorative elementer i "front" av hver side. Hvis det er nødvendig for esker og bokser ut av syne lagring, holde solide dører på en bank av skap for disse elementene.

Åpne Wall

Hvis det ikke er noen strukturelle grunner til å forby det, slå ut en bit av veggen plass i løpet av en teller område for å lage et pass-through til neste rom. Dette legger illusjon av rom selv om den ikke legger faktisk plass til byssa. En annen mulighet er å åpne opp på slutten av en bysse kjøkken ved å legge til et vindu hvis den står overfor en yttervegg. Dagslys og utsikt over naturen gjennom en glass-vindusrute dør kan gå en lang vei mot å gi en bysse kjøkkenet et mer åpent blikk.

Bruk Ceiling

Himlinger i bysse kjøkken kan renoveres på flere måter. For en generell følelse av romslighet, legge til en dekorativ takvindu. Naturlig sollys vil lyse en bysse kjøkken. Hvis du ikke liker tanken på å skjære gjennom taket, bør du vurdere å installere en kuppel tak med dempet belysning. For praktiske, sette ubrukt plass til å arbeide ved å henge gryter og panner på en overhead rack. Installer dekorativ belysning ned lengden på byssa, slik at hele området er opplyst på en gang. Hvis mindre arbeidsområder er skygge, sette lys under skap og over vasken. Den lysere en bysse kjøkken er, jo mindre trangt det føles.

Åpne opp tellerne

For å åpne opp counter plass, montere små apparater på veggen eller under skap. Få mikrobølgeovn av telleren ved å installere det over komfyren. Hvis dere trenger mer plass på kjøkkenbenken, bør du vurdere å velge for mindre store apparater. Tomme-nesters og single som ikke matlaging for store familier klarer komfortabelt med leilighet størrelse apparater, og belønningen er et mer åpent kjøkken.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com