Det beste huset farger for videresalg

September 3

Det beste huset farger for videresalg


Huset ditt farge er det første folk ser når de kommer til din adresse. For å få den beste prisen for videresalg, velge farger som passer inn med den generelle nabolaget og som passer arkitekturen i ditt hjem. Med forsiktig valg av maling farger, kan du fremheve de gode poeng og spille ned mindre attraktive områder for best effekt.

Poeng å vurdere

Når du velger huset maling, bør du først vurdere din geografiske region. Farger som er vanlig i sørvest vil ikke passe nordøst. Landskap, lys og løvverk er forskjellige i hvert område og bidra til utseendet av hjemmet. Vurder også arkitekturen i ditt hjem. En liten bungalow trenger annen behandling enn en stor koloni hus. Viktorianske hus har en tendens til å være mer leken med farger. Disse stiler av husene alle har iboende fargepaletter som fungerer best med deres type arkitektur. Forskning de beste fargene for din type hjemme på biblioteket, i bøker eller magasiner og på nettet. Du trenger ikke å følge disse retningslinjene akkurat, men de er et godt utgangspunkt når man ser på maling for et hjem eksteriør.

nøytrale

Nøytrale farger er alltid et trygt valg når de vurderer annenhåndsverdi. Tans, grått, off-hvite og taupe kan være smakfulle og dempet. Legg innslag av farge på dører og hus trim for å legge til mer interesse, men holde det undervurdert. Hvit trim på en nøytral farge med lagt innslag som mørkere toner skodder kan gi et hus karakter og eleganse. Maling produsenter har formulert mange nøytrale farger med subtile undertoner. Disse kan være effektiv på å legge til en følelse av farge og samtidig beholde den smakfulle, nøytral tone.

dempet farge

Hvis nøytrale farger er for kjedelig for din smak, nyte farger, men gå for mer dempede farger som passer godt inn i omgivelsene. Blues kan være risikabelt, men ikke hvis du velger en grå-blå som ser mer ut som skifer, en naturlig utendørs farge. Denne blåfargen skaper en rolig, men likevel klar effekt, ifølge ThisOldHouse.

trim Color

Trim farger kan lett gå galt, så ta særlig hensyn når du velger trim farge for å matche huset farge. Match med grå undertoner på både huset maling og trim maling for å legge til kontrast uten en grell forskjell. Hvit alltid legge et friskt utseende til huset farger. Unngå eksperimentering, og bli med trim farger som er vanlig på andre hus i nabolaget. Denne kvaliteten passe inn med resten av nabolaget kan gå en lang vei mot å legge til videresalg verdien av ditt hjem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com