Hvordan sette av spennet på en Westinghouse Dryer Belt

July 16

Et datterselskap av Electrolux-gruppen, er hvit-Westinghouse en amerikansk apparatprodusenten kjent for sine rimelige boliger apparater. Tilgjengelig i elektrisk eller gass modeller, er White-Westinghouse tørketromler slett konstruert og tilbyr svært grunnleggende funksjoner. Enkelheten av disse apparater gjør det enkelt for huseiere å skifte ut defekte komponenter, for eksempel tørkebelter. Selv uten tidligere hjem apparatet erfaring, kan du installere og sette spenning på en hvit-Westinghouse tørketrommel belte i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Plasser en telefonboken eller trekloss under fronten av trommelen for å støtte den mens du installerer beltet og sette sin spenning.

2 Sett beltet over trommelen og flytte den til beltet spor. Installer remmen med rillet siden ned; sporene gi remmen den trekkraft det er behov for å slå på trommelen.

3 Finn motorsammenstillingen ved bunnen av den fremre ende av tørkeskap; sammenstillingen kan være plassert til venstre eller høyre side av tørkeskapet, alt etter tørke modell.

4 tak det parti av beltet ned ved motorsammenstillingen; på dette punkt, vil beltet synes løs og mye for stor for trommelen. Løft kabelføringstrinsen på motorenheten og passerer beltet under det; sløyfe beltet rundt motoren til høyre for kabelføringstrinsen. Slipp kabelføringstrinsen å sette spenning på White-Westinghouse tørketrommel belte.

Hint

  • Komme inn i trommelen og snurre den mot klokken for å teste sin installasjon og spenning; trommelen vil spinne fritt hvis disse trinnene ble fullført.
  • Feilsøking eller reparere tørketrommelen mens den er koblet til en strømkilde kan føre til alvorlige skader. Koble White-Westinghouse tørketrommel før du begynner beltet installasjonsprosessen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com