Ulike stiler av laminatgulv

June 20

Ulike stiler av laminatgulv


Bortsett fra å tilby en nesten endeløs rekke farger og mønstre, laminatgulv produkter varierer etter størrelse, form og installasjonsprosedyrer. Uttrykket "laminat" henviser til gulvfliser og planker som består av overlappende lag av materialer. Den viktigste komponenten i laminatgulvmaterialet er en konstruert trekjerne - vanligvis en tett sponplater. Vanntette membraner, demping og dekorative lag omslutter kjernen av laminatgulv planker for å skape et attraktivt, klar til å installere produktet.

Overflatestrukturer og mønstre

Produsenter bruke flere teksturer og mønstre til utsatt, dekorative lag av laminat gulvprodukter. Overflatelagene ofte etterligne vanlige gulvmaterialer, som for eksempel flis, naturlig stein og betong. Alternativt den eksponerte lag med mange laminatgulvprodukter består av en finér som simulerer sagbruket. Mens massive parkett planker er relativt dyre, laminatgulv med et parkettmønster består i hovedsak av billige materialer, som for eksempel parkett kjernen.

Form og dimensjoner

Planker og fliser er de vanligste laminatgulv former. Laminat gulv planker vanligvis måle fire fot lang og varierer i bredde fra ca fire til åtte inches. For å gi et inntrykk av solid hardtre, planker har vanligvis en faux-tre mønster. Vanligvis kvadratisk eller rektangulær, laminatgulv fliser dimensjoner speile keramikk og stein fliser dimensjoner, alt fra 12 til 24 inches eller større. Laminat gulv fliser overflatelagene ofte ligne parkettgulv, naturstein eller keramiske fliser.

installasjonsmetoder

Flytende installasjon, lim-ned og mekanisk innfesting er de primære laminat installasjonsmetoder. Flytende gulv krever verken festene eller selvklebende; I stedet kantene festes og låses for å danne en integrert enhet og bare legge på toppen av undergulvet som en separat dekker. Lett å installere og motstandsdyktig mot skader fra skiftende undergulvmaterialer, flytende laminatgulv er uten tvil den mest populære stil av laminatgulv. Alternativt mange laminatgulvmaterialet holder seg til undergulvet materialer med bygging lim eller mekaniske festeanordninger, for eksempel stifter.

kjerne~~POS=TRUNC

Kjernen av laminatgulvprodukter vanligvis består av fiberplate, en blanding av komprimerte trefibre og en klebende harpiks. Medium-density fiberboard (MDF) og high-density fiberboard (HDF) er de vanligste kjernematerialer. Som foreslått av navnet, er HDF mer komprimert, eller tett, enn MDF. Laminatgulv består av HDF viser større holdbarhet og motstand mot vannskader enn MDF laminatgulv.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com