Kriterier for Drenering

June 22

Kriterier for Drenering


Riktig drenering rundt hjemmet er den beste forsikring mot en fuktig kjeller. Vann vil til slutt trenge inn i selv de mest moderne fundamentsystem hvis det tillates å hvile ved siden av grunnmuren. Dette er fordi grunnlaget ikke er laget for å fungere som båtskrog. Flytte vann til et sted at det kan naturligvis strømme bort fra hjemmet er den ideelle ordningen.

Foundation Drenering

Et godt fundament dreneringssystem er installert rett ved siden av fundamenter. Det er gravlagt i flere fot av grus og er skrånet litt mot sump pit. Vannet går gjennom disse rørene til sump pit i kjelleren og pumpes deretter bort fra hjemmet. Moderne konstruksjon bruker 4-tommers perforert riflet pipe for denne jobben. Det er et billig materiale og er enkel å installere.

Gutter og downspout Drenering

Ditt hjem tak samler en overraskende mengde vann. Dette vannet reiser nedover grus overflaten til rennesteinen systemet installert på konseptet. Det strømmer deretter nedover til downspout system, hvor det strømmer ut på karakteren. De nedløpsrør bør opphøre minst 4 fot fra stiftelsen på et sted hvor vannet vil naturlig strømme bort fra huset. Du må kanskje utvide nedløpsrør i 10 til 20 fot før den mye karakter bevegelse i denne retningen.

grunnforhold

Den type jord jordsmonn rundt bygningen påvirker vannets evne til å peculate tilbake i jordsmonnet. Grus, sand og stein tillate vann å trenge inn i jorden raskt. Hard leire eller jord med høyt organisk innhold ha motsatt effekt. De kan holde vannet på plass, gir det en mulighet til å reise tilbake til hjemmet.

fransk Drain

En fransk avløp er et bra sted å lade ut drensvann. Det er et stort hull i bakken er fylt med grus. Det gir det overskytende vannet overflatearealet det er behov for å trygt oppgi jord. Størrelsen på fransk avløp du trenger avhenger av området av taket, hvor mye nedbør i løpet av den våteste tiden av året, og grunnforholdene. Fransk avløp bør installeres minst 20 til 30 fot borte fra hjemmet for å sikre vann ikke reise tilbake.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com