Hvordan lage My Bedroom Feng Shui for tenåringer

August 1

Hvordan lage My Bedroom Feng Shui for tenåringer


Tenårene er en tid med overgang, forvirring og følelser drevet av rasende hormoner. Utforme en tenåring soverom ved hjelp av feng shui prinsipper kan bidra til å bringe noen rolig til en ellers kaotisk liv. Denne kinesiske filosofien, tusenvis av år gamle, er basert på å fremme avslapning, suksess og en konstant flyt av qi eller energi. Feng shui prinsipper er umulig å lære over natten, men hvis du er redecorating et rom for tenåringen eller for deg selv, kan du hele tiden gjøre endringer for å bedre forbindelsen til soverommet miljøet.

Bruksanvisning

En ren ut soverommet for å bli kvitt noen rot og unødvendige gjenstander. Hvis mulig, fjerne så mange elektroniske enheter fra plassen som mulig; Hvis dette ikke er mulig, gjør en bevisst innsats for å stenge av all elektronikk i minst en time før leggetid.

2 Male veggene jordfarger eller nøytrale farger, for eksempel brun, beige, taupe eller elfenben. Hvis det er mulig, innlemme dette fargevalget i hele rommet, slik som i sengeteppet og gulv.

3. Plasser sengen slik at den kan åpnes på begge sider, og slik at det ikke er i en rett linje med døråpningen.

4 Plasser et bord på hver side av hodet av sengen.

5 Stå i døråpningen, vendt mot innsiden av rommet, mens konsulent- en bagua diagram. Aula i form, vil det bagua diagram hjelpe deg å kartlegge bestemte områder av rommet ditt som de forholder seg til livs egenskaper og de fem elementene. Karrieren / karriereutsikter del av diagrammet tilsvarer hvor du står i døråpningen. Alternativt kan du være teknisk og bruke et kompass for å stille opp diagrammet i henhold til himmelretningene; i dette tilfellet, karrieremuligheter delen av diagrammet tilsvarer den nordlige delen av rommet ditt. De Buzzing Kids World og Feng Shui Room Design nettsteder har bagua diagrammer.

6 Bestem hvilke områder av diagrammet er viktigst for deg og plassere relaterte elementer i området av rommet som tilsvarer diagrammet. For eksempel, hvis du ønsker å fokusere på kreativitet, plassere kunst forsyninger eller elementer knyttet til en annen lidenskap, i den vestlige delen av rommet eller i en 45-graders vinkel mot høyre fra døren. For anerkjennelse og berømmelse del av diagrammet, rett overfor fra karriere-delen, kan du sette opp priser, lys eller planter.

7 Plasser speil slik at du ikke står overfor dem mens du er i seng; henge dem ved siden av eller bak sengen.

8 Åpne vinduer for å slippe inn frisk luft; innlemme andre aspekter av naturen, for eksempel en beroligende vann fontene eller en mini Zen hage.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com