Hvordan å hvitvaske et kabinett

August 2

Hvordan å hvitvaske et kabinett


Lakkering av et skap ved hjelp av tradisjonelle flekker kan være en lang, rotete prosess, og det kan være vanskelig å oppnå resultatene av en profesjonell refinisher. Hvitvasking skap er en raskere, rimeligere alternativ til farging, og fortsatt endrer utseende på din skap betydelig. Bruke et tynt lag med utvannet hvit maling skaper en gammeldags utseende som gjør at korn av de tre skal være synlig mens dekker noen skjærende feil som ellers kan vise gjennom.

Bruksanvisning

1 Fjern skapdørene fra skapet kroppen for å gjøre tilgangen enklere. Fjern skruene fra kabinettet hengslene og løft døren av skapet. Fjern skapkroppen fra rammen ved å fjerne skruene som holder legemet på plass og forsiktig senke kabinettet til bakken.

2 Rengjør alle skap overflater med et rengjøringsmiddel som inneholder avfettingsmiddel for å fjerne eventuelle oljerester, skitt og rusk. Rengjør rammene skapet festes også med cleanser også. Skyll bort rengjøringsmiddel rester med rent vann, og klapp skap og ramme med en tørr fille.

3 Fjern eventuell gammel maling eller beis fra skap med malingsfjerner. Pass på at du bruker stripper i et godt ventilert rom. Bruk en ansiktsmaske, vernebriller og gummihansker. Påfør stripper til overflaten av kabinettet i henhold til produsentens instruksjoner; mest stripper er børstet på. Tillat stripperen til å sitte på plass for fabrikantens foreslåtte tidsperiode, Tørk bort stripperen sammen med eventuelle gamle maling eller beis fra overflaten av kabinettet.

4 Fortynn vannbasert hvit maling med vann før det er konsistensen av tynne krem - tynn nok til å bruke som en vask med en svamp. Dypp svampen i malingen og flere strøk for fortynnet maling til kabinettet, slik at hvert strøk tørke i ca to timer mellom hvert strøk. Dekk tre med hvit maling til du kan fortsatt se kornet, men fargen på treet vises hvitt. Tillat den siste vask med maling for å tørke i 24 timer.

5 Brush to strøk med vannbasert lakk over renvasking for å beskytte fargen. Tillat den lakk for å tørke i 24 timer.

6 Returner skap til rammen, sikre dem med de samme skruene som holdt dem på plass før du fjernet dem. Sett skapdører, med de samme hengsler, skruer og skruehull.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com