Ville Ideer for Baderom Tile

July 29

Ville Ideer for Baderom Tile


Baderom design tendens til å verdsette praktiske enn design, men bare fordi bad fokus på funksjon betyr ikke at skjemaet må undervurdert eller kjedelig. Flis langs vegger, gulv eller badekar surround er en allsidig måte å legge til farge, tekstur eller mønstre til interiøret bad design. Eksperimenter med en rekke fliser materialer og former for å skape et design som utfyller din vill estetikk og legger et friskt utseende til ditt bad.

Tile Shapes

De fleste standard baderomsfliser er enten rektangulær eller firkantet. Legg visuell interesse for bad flis design med alternativt formet fliser. I stedet for standard 12-tommers kvadratiske fliser for badegulvet, velger langstrakte diamantformede fliser lagt på en vertikal linje å forlenge ditt bad. Lag en leken og tydelig benken med en serie av sirkulære fliser som ligner bad-aktuelle bobler. Innlemme en sirkulær flis kant rundt innsiden av dusj surround å bære design på hele badet. Hvis du liker enkelhet av kvadratiske eller rektangulære fliser, velger en rektangulær flis som er merkelig størrelse; for eksempel velge ekstra lange fliser som er bare 1 til 2 inches bredt, men minst 12 inches lang for benken eller dusj surround.

alternative materialer

Porselen, keramikk og laminat fliser er vanlige alternativer for bad, men alternative materialer introdusere uventede teksturer og farger inn i badet design. Resirkulert glass fliser er en stilig og miljøvennlig design som er godt egnet for backsplashes og dusj omgir; resirkulert glass fliser pleier å være litt ugjennomsiktig, og er tilgjengelig i en rekke av mettede eller dempede farger. Metallisk teglstein er også et alternativ for bad. Moderne bad opprettholde sin slanke moderne linjer med rustfritt eller børste stål fliser mens landets bad får en moderne vri med kobberfliser. For enda mer effekt, velger metall fliser som har blitt presset med et design som en blomstermønster eller grensen.

Wild Patterns

Selv vanlige kvadratiske eller rektangulære fliser kan ta en spasertur på den ville siden med kreative mønstre og design. Hvis du ikke er redd for farger, velge små fliser i nyanser av regnbuen; flis dusjen eller gulvet begynner i et hjørne med fliser plassert i den rekkefølgen av det synlige spekteret. Hvis du er kunstnerisk, designe din egen mosaikk med en rekke små, forskjellig fargede fliser. Mosaikk er ideelle for dusj omgir eller store badegulv. Sats på sirkulære design som kontrast til de enkle kvadratiske fliser. Selv om du ikke er kunstnerisk, mange produsenter selger forhåndsinnstilte mosaikk fliser støttet med en nettingfôr som gjelder for gulv eller vegg.

interaktiv Design

Lekne huseiere elsker barnlige effekten av interaktive flis design. Interaktive flis design invitere baderoms besøkende å bruke eller endre flis på noen måte; interaktiv design er best egnet for dusj omgir hvor baderoms goers tilbringer mest tid. Slå den største veggen i dusjen i et rute ved å legge svarte og hvite fliser i et vekslende rutemønster. Kjøp selvklebende bade klistremerker i enkle former som sirkler eller hjerter, og plassere dem på plass på veggen slik at badegjestene kan spille et raskt spill. Et annet alternativ for en interaktiv flis design er varmefølsomt flislegging. Varmefølsomme fliser endre farge som de er varmet opp ved berøring eller varmt vann; flisene skift i en rekke måter å ligne smelter flytende, tie-dye eller akvarell design.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com