Hvordan Drain en vannvarmer fra kjelleren

July 11

Mange boliger har en innebygd varmtvannsbereder i kjelleren. Denne store tank har en jevn tilførsel av vann som holdes oppvarmet av en elektrisk eller gassoppvarmingen. Hvis tanken er å bli fjernet fra bygningen, er det tilrådelig å først drenere vannet inne. Denne prosessen er også nyttig for å fjerne varmeapparat bygget opp sediment inne fra års bruk.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til varmtvannsberederen. Hvis det er en elektrisk varmtvannsbereder, finn hovedbryteren i nærheten av eller på ovnen og trekk ut støpselet fra stikkontakten. Hvis det er en gass varmtvannsberederen skru gassen ned til "Pilot" -modus.

2 Vri kaldt vann ventilkontroll inntil ventilen er stengt.

3 Koble den ene enden av hageslangen til tømmeventilen plassert på den nederste delen av varmtvannsberederen.

4 Plasser den andre enden av hageslangen over kjelleretasjen avløp. Hvis du ikke har et avløp, plasser den andre enden i stor bøtte men merk at du må kanskje stenge tappeventilen når bøtten er full til tom bøtte før du gjenopptar drenering.

5 Kontroller at slangen er sikker. Før du fortsetter, gå gjennom bygningen og slå på varmt vann kontroll av eventuelle kraner. Dette inkluderer badekar, vasker og annen kranen med et varmt vann kontroll.

6 Åpne sakte dreneringsventilen. Overvåke strømmen av vannet ut av slangen. Hvis slangen blir varm å ta på, sakte lukke avløpet og la den avkjøles før du fortsetter. Lukk ventilen ved behov hvis du trenger å dumpe bøtte med vann.

7 Slå på kaldtvannsventilen på varmtvannsberederen hvis vannstrømmen fra slangen stopper. Dette vil bidra til å frigjøre noen tresko forårsaket av sediment.

8 Kontroller at avløpsventilen er stengt og det kalde vannet ventilen er også stengt før du fjerner slangen. Slå av alle kraner i bygningen for å fullføre drenering.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com