Hvordan beregne Betong for kolonner

August 21

Hvordan beregne Betong for kolonner


Hvis du ønsker å legge til en elegant touch til utsiden av hjemmet ditt, ser ikke lenger enn å legge kolonner. Kolonner er en flott måte å legge til huset ditt uten å bruke for mye tid eller penger på et prosjekt. De kan tilpasses slik du ønsker, og vil gjøre noen huset ser ny og interessant. Lær hvordan å beregne hvor mye betong du trenger for å bygge dine egne kolonner.

Bruksanvisning

Hvordan beregne Betong for kolonner

En Break kolonnen du ønsker å bygge inn figurer. For eksempel kan hele greia være en lang sylinder, eller det kan være en sylinder med et rektangel på toppen av taket for å hvile mot. Bestemme målinger av hver av disse former i høyde, bredde og lengde.

2 Beregn volumet for hver figur. En sylinder, en av de mest vanlige former for en betongsøyle, bruker formelen "pi radius ^ 2 høyde». Dette betyr å ta nummer pi, multiplisere det med radius på kolonne kvadrat, og multipliserer det med høyden på kolonnen din.

3 til volumet av formene sammen for å finne den totale volumet til kolonnen. Du må konvertere dette tallet i kubikkmeter. Hvis du beregnet volumet i inches, dele svaret med 12 for å konvertere den til føttene. Deretter dele dette svaret med 27 for å konvertere den til kubikkmeter.

4 Bruk en betongsøyle kalkulator for å sjekke svaret. En link til dette finnes i Resource avsnittet nedenfor. Skriv inn høyden og diameteren på kolonnen, og klikk på "Beregn". Kalkulatoren vil fortelle deg hvor mange kubikkmeter du skulle ha behov for prosjektet.

5 Bruk "block veggen" og "betong volum" kalkulatorer over kolonnen kalkulatoren for å beregne mengden av betong nødvendig hvis prosjektet ikke er sylinderformet.

Hint

  • Betong er solgt i kubikkmeter, så du må kanskje kjøpe litt mer konkret enn du trenger til ditt prosjekt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com