Low-Growing blomstrende busker

September 4

Low-Growing blomstrende busker


Lave voksende blomstrende busker lage vakre tillegg til landskaps ordninger, som gir farge og tekstur. Når etablert i egnede jord, vil lav vekst busker gi bunndekke og farge i mange år.

Velg busker for farge og sprer vaner, men også vurdere sine andre fordeler. Noen lavt voksende busker vil bidra til å forhindre erosjon, og Boise State University viser at enkelte lavtvoksende busker er ild-motstandsdyktig, bidrar til å beskytte ditt hjem og bygninger.

Blåskjegg (Caryopteris Clandonensis)

Ifølge University of Illinois Extension, Blåskjeggs maksimal høyde og bredde er tre fot. Dens løvverk er sølv grønn, og sin blå-lilla blomster fra sensommeren til høsten. Blåskjegg foretrekker full sol eller lett skygge og er tørke-tolerant.

Pink Ice Plant (Delosperma cooperi)

Boise State University indikerer at rosa is anlegget har god brannmotstand fordi den har et høyt fuktighetsinnhold og er ikke-harpiksaktig (harpiksholdige planter, for eksempel bartrær, brenner lett). Pink is planten vokser opp til seks inches høy og vil spre seg ca 18 inches. Blomstene er en mørk rosa til fiolett, blomstrende i løpet av sommeren, og dets blader er lys grønn.

Carolina Rose (Rosa Carolina)

Carolina rose er en lavtvoksende blomstrende busk med grønne blader som sprer seg fra seks til 12 fot, men vokser ikke høyere enn tre føtter. Blomstene er rosa og duftende, blomstrende i sommer. Når kronbladene faller, etterlater de seg rød frukt eller nyper som beholder sin farge gjennom høsten og inn i vinteren. Carolina rose foretrekker fuktig, godt drenert jord.

Høst Amber Sumac (Rhus Trilobata)

Også brannsikre, bakkenært høsten rav Sumac når mellom seks og 18 inches i høyden, og kan spre seg opp til åtte føtter. Dens løvverk endringer fra dyp grønn til gult og murstein rød i høst, mens dens vårblomster er en gul grønn.

Creeping Cotoneaster (Cotoneaster Adpressus)

Creeping Cotoneaster er en svært lav voksende busk med hvite blomster tippet med rosa. Det blomstrer på våren og bærer liten rød frukt på sensommeren og utover høsten. Creeping Cotoneaster har små, mørke grønne blader. Den vokser opp til to føtter i høyden, men vil spre seg opp til seks fot som grenene danne røtter der de berører bakken.

Bloody storkenebb (blodstorkenebb)

Ifølge Texas A & M University, blodig storkenebb er tett løv fungere som en effektiv barriere mot ugress. Den vokser opp til 12 inches i høyde og bredde, og det grønne bladverket er en vakker kontrast til sine små lilla blomster. Bloody storkenebb blomstrer fra våren gjennom sommeren og har brannsikre egenskaper.

Kalm johannesurt (Hypericum Kalmianum)

En kompakt, lav vekst blomstrende busk, når johannesurt to til tre fot i høyde og opp til tre fot i bredden. De lyse gule blomster kontrast med sommer blader som blir blå-grønn. I høst, bladene snu en gul grønn. Kalm Johannesurt foretrekker full sol og fuktig til våt jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com