Min GE Ovn fortsetter å blinke en låst dør F9 Feil

September 10

Når det oppstår et problem med en GE stekeovn, viser det elektroniske kontrollpanelet en feilkode. Hvis ovnen fortsetter å blinke en låst dør "F9" kode, indikerer dette dørlåsen kretsen må fikses. I noen tilfeller kan GE stekeovn eiere enkelt fikse det selv, mens i andre tilfeller er det best å ta kontakt med GE for å få hjelp.

Tilbakestill

Når en feilkode vises på GE ovnen displayet, kan tilbakestille apparatet løse problemet. Koble fra strømmen til ovnen i 30 sekunder før du setter i ovnen igjen. Hvis ovnen er bygget inn i et elektrisk system, slå av strømbryteren og deretter vente 30 sekunder for å tilbakestille det. Når strømmen kommer tilbake, lage en ny ovn utvalg for å se om feilkoden tilbake på skjermen.

dør Switch

Den F9 feilen betyr vanligvis dørbryter krets systemet er defekt. Dette kan løses ved å sjekke døren bryteren selv. Hvis døren bryteren er tilsmusset eller fanget i en posisjon, bruk en fuktig klut til å tørke av bryteren ren og deretter vrikke bryteren litt for å være sikker på bryteren flytter frem og tilbake. Deretter lukker døren slik at døren lukkes ordentlig og låses på plass.

Circuitry

Hvis tilbakestilling av GE ovnen eller rengjøring av bryteren ikke løser feilkode, kan ledningene må byttes. Eiere med litt dyktighet kan koble ovnen og ta av den øvre bakpanelet ved å fjerne skruene på hver side og deretter forsiktig løfte panelet opp og utenfor rekkevidde. Undersøke ledningene å se om noen av ledningene er skadet eller frakoblet. Kontakt GE for å få hjelp ved utskifting av ledningsnett.

Door Latch Mechanism

Sjekk låsen stang for å se om det hever og senker riktig. Døren låsemekanismen er plassert i nærheten av baksiden av området på en giret motor som er koblet til en kam. Denne motoren opererer døren låsen på en stang. Hvis stangen sitter fast i posisjon eller skadet eller ødelagt, ta kontakt med GE for service.

Tips

Hvis du ikke føler deg komfortabel å fjerne bakpanelet og undersøke ledningene eller dør, ikke forsøk å demontere området. Kontakt GE for å få hjelp hvis tilbakestilling eller rengjøring av dørbryter ikke tilbake døren til riktig ytelse. Fortell GE at døren brytermekanismen eller ledninger er sannsynlig å klandre.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com